Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, Hej! :papa:

Coś mi chyba ta nowa dawka leku nie służy, czuję się tak se, a jeszcze spałam też beznadziejnie... Dam jeszcze czas lekowi, ale jak tak dalej pójdzie to wracam do starej dawki. Dobrze że chociaż słoneczko świeci.

Postanowiłam sobie sprawic jakąś prostą przyjemnośc i poszłam do h&m-u. Udało mi się na przecenowych wieszakach wygrzebac prościutką czarną sukienkę, taki długi t-shirt za 30 pln. Kupiłam też pyszny orkiszowy chlebek, zrobiłam całą wyprawę do piekarni. Coś muszę wymyślac, bo przepełnia mnie taki wielki wewnętrzny smutek i bardzo, ale to bardzo tego nie lubię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdy życiowe

1. Biała kredka - nierozwiązana zagadka dzieciństwa.

2. Bramki w sklepie - mimo że nic nie zwinąłeś i tak boisz się, że zapiszczą.

3. Babcie - pod blokiem mogą sterczeć dwie godziny, ale w tramwaju pięciu minut nie ustoją.

-- 29 wrz 2014, 16:58 --

Prawdy życiowe

1. Biała kredka - nierozwiązana zagadka dzieciństwa.

2. Bramki w sklepie - mimo że nic nie zwinąłeś i tak boisz się, że zapiszczą.

3. Babcie - pod blokiem mogą sterczeć dwie godziny, ale w tramwaju pięciu minut nie ustoją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakie macie plany na wieczór żeby (bardziej ) nie zwariować ? :)

-- 29 wrz 2014, 18:17 --

jakie macie plany na wieczór żeby (bardziej ) nie zwariować ? :)

-- 29 wrz 2014, 18:20 --

ja mam spotkanie z panem od pieca gazowego. SŁUŻBOWE - żeby nie było watpliwości :) I tak naprawde wcale mnie to nie cieszy bo wolę swój domeczek i swoje towarzystwo, no ale cóż jakoś trzeba żyć wśród ludzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Alleluja! A już się martwiłam że wybuchłaś na chemii swoją klasę, czy coś, bo wieści nie było od ciebie..

Dzień zakończony pozytywnie, bo musiałam zaliczyc wystąpienie publiczne i o dziwo, przeszło na luziku :great: . Platek miała rację, szykowanie się bardzo uspokaja. A miałam trochę roboty, bo wystroiłam się jak stróż w Boże Ciało. ;)

A jak wam mija wieczór?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, hej kochana, dzięki za zainteresowanie, to jak przytulas :smile: Coś się działo, no i docelowo pobyt wśród ludzi dobrze na mnie działa.

Kochana to są takie fale, więc mam nadzieję że też masz lepsze chwile. No i te masaże powinny ci pomóc na ból i spięcie, więc wg zasady w zdrowym ciele zdrowy duch, powinnaś już wkrótce też na duszy odczuc ulgę. Bardzo ci tego życzę!

-- 29 wrz 2014, 19:53 --

Ferdynand k, ślepoto na szafie, zaraz pazury będziesz miał w czaszce! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi