Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Infinity nie rób sobie wyrzutów, ja zawsze zapominam o czymś u lekarzy. Chodzę ostatnio z kartką z pytaniami, a i tak coś mi z przejęcia zawsze umknie. Najwyżej zrobisz badania dzisiaj, może nie będą w ogóle konieczne.

My tu z forum jesteśmy przy tobie, niestety nie fizycznie, ale zawsze... :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, to racja.

-- 13 sie 2014, 11:56 --

Jednak nie ma co się zrażać. Dają mnóstwo miłości, radości i sensu życia. Jesteś dla niego najważniejsza, najmądrzejsza.

-- 13 sie 2014, 13:28 --

Kruki u mnie kraczą. Może wywalili z gęsiarni znów coś. Pętelka tam raczej na pole nie biega. Nie jest tak że chodzi gdzie chce bo nawet jak jest sama to sprawdzam gdzie jest, ale ręczyć nie mogę bo mógł wywalić bardzo blisko.

-- 13 sie 2014, 13:32 --

Pójdę zobaczyć. Daleko nie będę szła bo nie ma sensu i nie chcę Petelki zostawiać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, zaczęłam radzić sobie jakoś, ale teraz kiedy Petelka chora to jest tragicznie, tak ściśniętego, napiętego brzucha bo w tym miejscu odczuwam chyba nie miałam w życiu.

Jutro muszę jechać do miasta do południa. Pobrać pieniądze i zapłacić ratę bo inaczej będę musiała spłacić całość. Tylko że zostały mi tylko dwie, więc 400 zł z małym hakiem i zastanawiam się czy jechać bo nie ma kto obserwować Petelkę. Pierniczy się znów i ostatnio więcej jest tego gorszego niż dobrego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, przepraszam, jesli byłam mało taktowna.

Doberman, ja też myśłałam, że to masz na myśli :roll:

-- 13 sie 2014, 15:14 --

Infinity, Kasiu, moje przeżycia związane z choobą Czika są cały czas we mnie. To był potwornie trudny czas. Rozumiem Cię doskonale ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi