Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

jasaw, sport miał kiedyś to co lubię, niestety to utracił... :-| Może, jak poczuję się lepiej, to znowu będę się tak nim pasjonował, jak kiedyś... Z 2 strony znowu mogą się pojawić natręctwa, aby dużo sportu oglądać, eh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ramanujan, ja staram się nie myslec o kulisach wszelkich zawodów, bo należałoby ich nie oglądać, ale i tak to cos bardziej realnego niż fikcja filmowa. I to jest powód podstawowy. Lubię też zawody lekkoatletyczne, siatkówkę, koszykówkę i piłkę ręczną.

Może dlatego, że sama w młodości grałam w koszykówkę i piłkę ręczną...

-- 03 lip 2014, 21:13 --

Ramanujan, jeszcze tu wrócę, bo chodze bardzo późno spać, a teraz przekazuję urządzenie Mężowi, bo pozostał nam jeden sprawny, jako tako, laptop...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, ja lubię całe mnóstwo sportów, ale miałem przez to zniszczone życie. Weekend to był zapchany różnymi transmisjami. Lepiej jest teraz, czuję się wreszcie wolny... Kiedyś to było oglądanie w 1998 czy 2000 roku, taka dziecięca fascynacja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, a ta stara Ci nie odpowiada? Ja też rok temu zmieniłem, bo nie do końca mi terapeutka odpowiadała. Obecna jest inna, dużo bardziej mi odpowiada, zreszta pisze bloga i po jego przeczytaniu postanowiłem do niej się zapisać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi