Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, amelia83, :***********

U mnie duszno , bylam po pieczywko .

mirunia, dalas rade to wazne ! Ja mam codzien jakies lęki raz wieksze raz mniejsze.Do tego doszedl mi bol biodra podczas chodzenia (mam 7 lipca ortopede) i martiwe sie ze moze byc tak ze trzeba bedzie robic operacje bo stawy mam w stanie oplakanym ogolnie .

Na dzis nie mam zbytnio planow , zafarbuje wlosy , pozniej ide do sasiadki na ploteczki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to bedziesz musiał kupic nowe, powiedz rodzicom ze skoro takie mądre niech teraz płacą za tą akcje antyalkoholową.

Powiedziałem im że mają odkupić te kieliszki, nie chcieli, to zabrałem ich kieliszki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no spokojnie, musisz grać według pewnych zasad, jeżeli będziesz operował argumentami, a nie siłą to może coś do nich dotrze,bo tak pomyślą że Ci się kaftan poluzował.

Do nich żadne argumenty nie przemawiają, im potrzebny jest tylko porządny wpierdol, na który zasługują już od tylu lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doberman, a nie pomyslales że rodzice się o ciebie martwią jak Ty takie numery odstawiasz z piciem.

Witam Wszystkich

Witaj. Nie, nie pomyślałem. Oni starają się mnie tylko wkurwić. A numer to ja im dopiero odstawię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi