Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Infinity, Wiem,że Ci trudno.

Mnie by sąsiedzi w kosmos wyrzucili, gdybym miała więcej zwierząt to rozumiem co to znaczy.

Ale mam taką przypadłość,że potrafię zbierać zwierzaki z ulicy.

Teraz już się trochę opamiętałam, ale kiedyś nawet jeża z ojcem do domu przyniosłam.

Gołębia bo nie mógł latać, miał chore skrzydło...

Oczywiście wyleczony i pofrunął ale zbierałam co się dało.

Ostatni zwierzak to kot którego przyniosłam do domu też w kiepskim stanie i tak już został.

No i królik, ale oddany właścicielom bo kicał po ulicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, tak wiem że Twoje święto się zbliża. Kupiłam dziś bratu upominek bo też ma urodziny. Niedrogi bo 16 zł, ciekawe czy przypadnie do gustu bo to kaszkiet. Jeden ode mnie bardzo mu się podobał i wszędzie nosił, potem zgubił. mam nadzieję że ten też będzie dobry, choć zawsze się denerwuję czy dobrze kupiłam czy może lepiej było co innego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ;) ten kaszkiet mi się spodobał bo był gładki, a już wcześniej chciałam kupić ale były tylko w jodełki.

Anel92, mnie oskarżali że śpię z psami i nie wiadomo co im robię bo przecież nie mam faceta, nawet mama to podchwyciła i też były takie oskarżenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, Nie przejmuj się.

Sobą lepiej by się zajęli Ci debile zamiast pisać bajki o kimś.

Olać takich debili. Nie ma się kim przejmować.

Żaden wartościowy człowiek takich bzdur by nie rozsiewał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, sąsiadami to się nie przejmuję tylko rodziną, ale siostra na mnie gadała, a jak co to mi psa przywiozła.

platek rozy, wiesz, szczerze, powinno się pozabierać, bo pies nie ma czystej wody do picia, siedzi całe dnie uwiązany czy w kojcu i nie ma gdzie się schować przed słońcem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, Dlatego właśnie nie można brać do siebie tego co mówią.

Czasami na prawdę mam wrażenie,że większość ludzi powinna się leczyć na głowę a tego nie robią.

I chodzą takie zjeby i mają swój chory świat, chyba nawet gorzej od mojego :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szwagier mi nagadał. Pies ma siedzieć przed domem i podwórka pilnowac. Moje są głupie czy ogłupiałe. Ile razy się z nim kłóciłam o psiaki aż się obraził i przestał przyjeżdżać tylko na święta albo jak coś potrzebują jak np. przywieść 5 bidulę.

-- 26 cze 2014, 17:28 --

Szwagier chce kupic yorka, a tego nie wezmą do siebie bo sierść. Jestem tak wściekła na ich głupotę bo rasowy tak, a kundelek nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi