Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

amelia83, nio takie blekitki :D

A ja dzis sie doluje i denerwuje przed jutrem , znow komisja i tak sobie chodze c hlipam , ale na spacerek poszlam , zrobilam te kolczyki i obiad. Chociaz mam depresyjny nastroj bardzo.

Lubie patrzec na Ciebie taka rozesmiana :************** bardzo sie ciesze ze tak sie dobrze miewasz :mrgreen:

-- 26 maja 2014, 20:11 --

acherontia-styx, to teraz mozna spokojnie , u mnie taka temp w sam raz :)))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, a nałaziłam się dzisiaj dużo... popołudniu byłam na piechotkę (daleko) na cmentarzu z kwiatami dla Mamy... Dzień Matki! później zrobiłam pranie, niedawno wywiesiłam na balkon :D nogi mi wlazły w d... po dzisiejszym dniu :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, a nałaziłam się dzisiaj dużo... popołudniu byłam na piechotkę (daleko) na cmentarzu z kwiatami dla Mamy... Dzień Matki! później zrobiłam pranie, niedawno wywiesiłam na balkon :D nogi mi wlazły w d... po dzisiejszym dniu :zonk:

Też dzisiaj byłem na cmentarzu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, dziekuje :)))))

Anna Maria, :*************** super :D

Ja mam takie nerwy przed komisja ze chodze jak pijana.

Zarzuca mna na wszelkie strony , nogi sie trzesa , rece tez... Niechze juz bedzie po wszytskim . Na kolejna nie ide juz.Po prostu nie dam rady , moj stan sie tylko pogarsza po takim stresie.

Spakowalam sie i zaraz jade. Na szczescie w jedna strone podwiezie mnie ten sam znajomy co ostatnio tylko bede ciut wczesniej ale to juz jakos mam nadzieje przeczekam.

Trzymajcie kciuki :uklon::uklon::uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi