Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, :***** to jest jakaś paskudna depresja, żeby aż tak strasznie męczyło to wszystko, sama siebie karzę za złe zachowanie (według mojego sumienia), mam potworne poczucie winy, wyrzuty sumienia,że jestem taka, że nie umiem wziąć życia w swoje ręce, że coś nie tak zrobiłam, powiedziałam, ciągle jest to samo, niech w końcu jakieś leki dobrze zadziałają, bo w moim stanie sama rozmowa z terapeutą mi nie pomaga, bo nie wierzę w to co mówi, że nic złego nie zrobiłam, albo, że nikt nie jest przeciwko mnie, nie jest w stanie mi tego wytłumaczyć

-- 17 kwi 2014, 09:18 --

LATEK1962, tak, powiedzieli mi,że on szybko uzależnia i nie chcę go brać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, hej Asiu :**** nie bardzo cały czas dół, wczoraj przepłakałam całe popołudnie :((( a Ty jak się trzymasz???

Anna Maria, ja to już chyba wszystko mam co możliwe, po wyjściu ze szpitala zobaczę co mi tam napiszą i co stwierdzą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, nie wiem właśnie, ale nie brałam tych leków przeciez długo , tylko 10 dni

wiem,że jak odstawiam ketrel t jest BARDZO ŹLE ZE MNĄ..

Anna Maria, mi potrzebna jest prawidłowa diagnoza na 7f a poza tym to mnie nie obchodzi jaka diagnoza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochane :papa::papa: :***************** wrocialm z marketu z zakupow swiatecznych , jeszcze jutro druga tura.

Tlum ludzi , zakupy zrobilam w miare spokojnie ale juz przy kasie nogi mi oslably , zrobilo mi sie duszno , roztrzeslam sie i lęki mnie dopadly i juz mi sie plakac chce .

Mnie po wszytskich a ntydepresantach sie kreci w glowie. :bezradny::bezradny: dlatego ich niecierpie :hide:

Niech te swieta juz mina .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi