Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, przepraszam, ja mam określone poglądy, stąd moje wtrącenie na ten temat ;)

Temat na pewno ciekawy, ciekawa też jestem, czy będzie ciekawy. Dasz znać po?

Nie ma problemu, też mam określone poglądy, tylko po prostu nie lubię patrzeć na osobę "niepolitykującą" przez pryzmat tego, jak kiedyś "politykowała". ;)

Dam znać jak wrócę. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Och jak Cię miło widzieć Kochana! :D

Chyba takiej zimy to nie było? U mnie też jutro znów plus. I jak tu się ustabilizować?

misty-eyed, Oj szkoda, że nie wpadłaś wcześniej z tym newsem o poszukiwanym przeze mnie mielonym maku, to bym podskoczyła do Lidla. A tak to pewnie mi wykupią... :why:

Purpurowy, Jestem po prostu pełna zachwytu nad ewolucją Twojej osoby. Idziesz sobie ot tak na wykład. :105: Chyba jesteś ostatnio najaktywniejszy z całej Spamowej. Jak to robisz? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, jasne, masz rację, przyjemnie popatrzeć na ładną i zadbana kobietę, bo tego Jej odmówić nie można, a do tego wykształconą :lol:

Nooo, to fakt, prezentuje się świetnie. :D

Purpurowy, Jestem po prostu pełna zachwytu nad ewolucją Twojej osoby. Idziesz sobie ot tak na wykład. :105: Chyba jesteś ostatnio najaktywniejszy z całej Spamowej. Jak to robisz? :D

A to miło że tak uważasz. :smile:

Można powiedzieć, że jakoś z miesiąc temu postałem przysłowiowego kopa, bo wreszcie pojawił się... ktoś dla kogo warto się postarać. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idę jutro na wykład Pani Magdaleny Ogórek.

Nie, nie dlatego że popieram opcję z której startowała w wyborach. Nie, też nie dlatego że interesuję się polityką.

Po prostu mam dość lokalnych dresiar i plastików i chcę wreszcie móc pooglądać ładną kobietę.

Wydaje się być miłą osobą o szerokich zainteresowaniach i w sumie ma bardzo mało wspólnego z tymi, którzy wystawili ją do wyborów, to mnie nawet bawi. ;)

platek rozy, zagadam jutro do współwłaścicielki, bo jest prawie codziennie. Powiem, że została złamana umowa i naruszone prawa pracownika, i przysługują roszczenia o odsetki. Spytam co proponują, a jeśli są niezdecydowani, to mogę im dać to na piśmie wraz ze zgłoszeniem do inspekcji pracy. (Jestem dużo bardziej wygadana, kiedy wiem, że racja jest po mojej stronie).

A potem sobie kupię coś ładnego :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi