Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry Spamoludki! :papa:

Słoneczko co jakiś czas się pojawia. Ciepło. To miłe, choć do ładnej pogody daleko.

Po spacerze z futrzakiem zabrałam się za sprzątanie, bo przecież wczoraj zaliczyłam zdechliznę i palcem nie ruszyłam. Trochę od rana się namachałam, ale jest w miarę ogarnięte, mogę teraz zrobić fajne drugie śniadanko i zająć się sobą.

Zostawiłam specjalnie trochę puree z dyni i dzisiaj zrobię pumpkin spice latte... :105:

Miłej niedzieli!

tosia_j, Tak mniej więcej sobie to wyobrażałam, manuk w tle. :smile: Ciekawe co na to Cyklopka.

wieslawpas, Od kiedy pamiętam piszesz o lękach. A na co brałeś benzo? Nie szukaj winnych wokoło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Słoneczko co jakiś czas się pojawia.

Jakie słoneczko... gdzie jest słoneczko? :why:

U mnie plucha, mgła, kapuśniak i zgnilizna paskudna, fe, buro i.... długo by wyliczać. Ale byłam na dworze, teraz drugą kawusię gorącą popijam.

kosmostrada, smacznego, smakoszko dyni! :D Pracowicie rozpoczęłaś dzień, ale dobrze, że forma lepsza!

tosia_j, wg Twoich podpowiedzi do rymowanek, wyszła mi tylko taka "poezja" ;);)

Angielskiego nauka

Słodka jak miód manuka :mrgreen:

wiesławpas, 15 lat bez lęków? :shock: A co to było, jak się ciągle skarżyłeś na Spamowej (i nie tylko)? Trzeba brać leki systematycznie, nerwica, to nie katar, że przechodzi po tygodniu.

A wszystkich Panów pozdrawiam niedzielnie. :papa:

cyklopka, :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze się zastanawiam, bo manuk zawsze ok, ale może lepsza by była maskotka/temat, który ludzie by rozpoznawali nie będąc wtajemniczonymi :mhm: Baranek, orzeł, wonsz?

Powoli mi się poprawia nastrój, pozdrawiam niedzielnie :papa:

Na ostatnich warsztatach uczyłyśmy się wybierać rzeczy, które nas rozwijają, a odrzucać te, które nam już tylko zawadzają w życiu. Widzę kilka projektów, które mogłabym zrealizować przy naprawdę niedużym nakładzie czasowym.

Np. nagrać singla w pół godziny :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam jak Wam pokazać mojego drugiego śniadania, bo mi ten staruch nie czyta telefonu. Ale opiszę może ktoś się skusi zrobić.

Wydrążyłam przeciętą bułkę, wysmarowałam cienko masłem, naładowałam warstewkę szpinaku, na to szyneczka, ser, na wierzch wbiłam jajo, sól, pieprz i wio do piekarnika. Podałam z pomidorkiem z bazylią, posypałam szczypiorkiem et voila! :105:

Piję moją dyniową Latte.

cyklopka, :great:

mirunia, E już czarno na stałe, zaraz chyba chluśnie. Ot tyle się nacieszyłam paroma promyczkami zza chmur... :

Ano sezon na dynię. :smile:

To co już dzisiaj zajęcia domowe? :bezradny:

JERZY62, Muszę upiec Twojego piernika, bo dawno nie było.

Oj chyba machnę się z psem, póki nie pada... Kurczę chciałam dziś pomalować, to znowu nie ma światła. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Spamową!!! Wczoraj filmowo zarwany wieczór i dzisiaj odsypianie . Wstałam z lekką deprechą , ale już powracam do normy ! Karteczka i plan - co dzisiaj zrobić , by zadowolić Się . Nic tak nie poprawia humoru , jak jakieś" odhaczone" obowiązki . Mam nadzieję , że u Was lepsza pogoda - bo Gród Kraka spowity ciemnymi chmurami i szaro-burością . Liczę , że macie chociaż "pogodę ducha" - czego wszystkim życzę :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi