Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, z czym Ci wszystko jedno? Ja chociaż się nie bardzo czuje to chciałbym trochę schudnąć. Dokonałeś cudu i będę pisał do Watykanu list z prośbą o uznanie tego schudnięcia za cud. Ty jesteś tego żywym dowodem. Chwała Ci Panie :uklon::mrgreen:

A teraz na poważnie, jak to zrobiłeś że schudłeś? To znaczy jak to zrobiłeś że mniej jesz?

Zaczeło się chyba od zbierania puszek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, z czym Ci wszystko jedno?

Ze wszystkim.

A teraz na poważnie, jak to zrobiłeś że schudłeś? To znaczy jak to zrobiłeś że mniej jesz?

Zaczeło się chyba od zbierania puszek.

Zaczęło się od zakończenia chlania, bo te jabole to sam cukier i spożywanie ich dzień w dzień spowodowało znaczne przytycie. W kwietniu jak skończyłem chlać ważyłem 95kg, a w połowie lipca już 83kg.

Później było zbieranie puszek, czyli dużo chodzenia, tak więc miałem zajęcie i nie myślałem o jedzeniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, trzeba też unikać pożywienia, które zapycha i rozpycha, jak większość pieczywa, ryż, ziemniaki.

Dzisiaj przepakowałam pół magazynu, w poniedziałek mam kończyć. Muszę jeszcze podjechać do szkoły językowej po materiały dla uczniów i formularze. No nie chce mi się, ale nie mam wyboru.

Rozważam czy nie zrobić sobie nagrody i nie kupić wymarzonej kurtki za ciężko zarobione pieniądze, póki jest praca :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, miałam parę razy skręconą, ale już nie pamiętam ;c Na pewno z parę tygodni... Też załeży jak "mocno" skręcona. Raz nie mogłam stawać na nią przez dwa tygodnie, a innym razem po jednym dniu "odpoczynku" włożyłam usztywniacz i mogłam dalej biegać (bo na kursie paralotniowym byłam).

Naderwany miesięń miałam raz pod łopatką i ten miesięń to jeszcze dłużej ;c Bo ciężko nie ruszać ręką, więc pewnie co chwila sobie uszkadzałam na nowo, z tydzień miałam tak, że nawet siedzieć nie mogłam za bardzo.

Wydaje mi się, że obie te rzeczy przynajmniej z miesiąc, a i tak potem będzie bardzo "nadwrażliwe" to miejsce, więc trzeba będzie uważac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór Kochani!!

platek rozy, mirunia, kosmostrada, jeszcze nie czuję się dobrze, ale kuruję się. Kupiłam niedawno, coś tańszego od Vaporuba, czyli Cold Balm - Balsam łagodzący przeziębienia Himalaya, działa równie dobrze. Zapłaciłam 13,50.

/ https://www.blizejciebie.pl/himalaya-balsam-eukaliptusowy-lagodzacy-objawy-przeziebienia-50-ml,1280_146_960_274,7485,1.html#image /

To zdecydowanie wirus. Objawy na to wskazują.

Bóle mięśni i stawów nadal dokuczają mi. Popijam imbir z miodem i cytryną, dodaję troszkę miodu...

Przejdzie za chwilę ;)

Staram się co nieco działać w domu, bo leżenie przez cały dzień nie jest możliwe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, nie wiem. I to wszystko przez te nadmierne ćwiczenia?

Zgadza się. I dzisiaj ciężko mi było biegać z tą skręconą kostką. Naderwane mięśnie to pół biedy że boli, bo ból dam radę wytrzymać, gorzej jak całkiem coś pierdyknie. No i te początki przepukliny mnie niepokoją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi