Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem się tylko pochwalić, że dzisiaj podczas próby zmiany swojego życia (nieudanej jak zwykle, ale to nie o tym teraz) wykonałem całkiem sporo rozmów przez telefon, czego unikam jak ognia i uważam za swój mały sukces.

Gratuluję, też mam z tym problem.

A do mnie nikt nie dzwoni z forum ;) Zaraz będę o waszą dwójkę zazdrosny ;)

Do mnie dzwoni ktoś z forum, ale on się już od się od kilku lat nie udziela, to możecie się nie znać :mhm:

Mam wielki dylemat, klepać jeszcze recenzję, czy grać w grę :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, wolę smsy na początku - czasami nie umiem się wysłowić, ale to pisać mi nie przeszkadza.

cyklopka, to i o was zazdrosny być mam? ;) Kurczę, a zazdrość mi tak cienko wychodzi.

Na razie nie ma czego zazdrościć. Jakby Książę do mnie dzwonił i mówił po niemiecku, to by dopiero było coś. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, z Wedla mi na Twitterze pisali, że sny się czasem sprawdzają :105:

Chyba ulepiłam recenzję :mrgreen:

Z tego kawałka jestem dumna:

Tym, co ratuje ten fabularny chaos, w którym brakuje tylko dziada z babą jest oczywiście brzmienie tekstów, które są napisane bardzo zgrabnie i charakteryzują się bogatym słownictwem.

Jeśli chodzi o specyfikę gatunku, ustaliliśmy, że mamy do czynienia z symfonicznym power metalem z całym dobrodziejstwem inwentarza czyli wszystkim co lubicie w power metalu, tylko wstydzicie się do tego przyznać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry :*********

Jeny jak leje. Dotarlam do pracy z migrena i przemoczona mimo parasola.

W dodatku skonczyly mi sie tabletki na bol i rano wzielam ostatnia a glowa jednak nadal cmi.Jestem sama z Pania Renia wiec za bardzo do apteki nie podlece a w sklepie na dole nie mieli ibupromu tylko apap ...Esh przetrwac jakos.

Zmeczona jestem , ogolnie.

Zycze Wam milego dnia!

97a1a020baca516585a688b52776c959.jpg

kosmostrada a ja ciekawa jestem Twoich recenzji a opisywac umiesz :105::105: wiec pisz , pisz i zamieszczaj recki :yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry ;)

U mnie też pada deszcz,tak że jazda na motorze do pracy dziś odpada-trza się przesiąść do auta ;)

No niestety sezon na moto się powoli kończy,wczoraj jechałem z pracy po 22 to już chłodno :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana jakie spodenki chcialas kupic? Takie na jesien?????

U mnie to leje jak z cebra . Niestety ,duze zalamanie pogodowe i przez to sie tak fatalnie czuje .

Do tego nos mi zatkalo wiec nie wiem czy jakies zaziebienie mnie nie lapie.

W kaloszkach dzis lecialam :roll::roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, a teraz najfajniejszy czas na zakupy bo jeszcze przeceny trwaja . Takze nie lubie po pracy isc na zakupy odziezowe bo juz jestem zmeczona i nie cieszy mnie to zupelnie , wrecz odbieram to jako przykry obowiazek...

Wrrr zaczelo mnie mdlic od bolu glowy a dzis mnostwo zajec tu jest i mnostwo ludzi w ziwazku z tym i trzeba byc w pelni sil .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No siema :papa:

cyklopka, tylko, że mężczyźni bywają albo mało domyślni, albo sądzą, iż pewne rzeczy im się tylko wydają ;)

Musiałby być jasnowidzem, żeby wiedzieć, że o nim myślę. Ale jak zagadam na fb, to raczej będzie oczywiste, że motywowana jestem sympatią.

Słuchanie deszczu jest przyjemne.

Miałam się dzisiaj widzieć z ekipą remontową, ale mam badania lekarskie do prawka o głupiej godzinie :? I jeszcze przez pomyłkę napiłam się słodkiej kawy, a tam jest badanie glukometrem. Ech.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi