Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

W ogóle to jakieś dziwne rzeczy się u mnie dzieją w okolicy...

Zajeżdżam do centrum miasta, a tam czerwonoarmiści jadą samochodem pancernym, potem zostali ostrzelani z moździerza przez wojsko polskie, stracili ten samochód, później chcięli go odzyskać, ale wojsko polskie ich pogoniło... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam weekendowo :papa:

Czuje się jak przejechana przez czołg i 3 walce :? od kilku dni mam jakąś biegunkę /?/, zawroty głowy, mdłości. Jak pozostaję w pozycji horyzontalnej to jeszcze jest ok, ale jak wstanę i trochę pochodzę to jest masakra :silence: bajzel w chacie, pierdyliard spraw do ogarnięcia a ja bym najchętniej tylko spała :bezradny:

na wszelki wypadek wzięłam już sobie 2 dni wolnego, także do roboty wracam dopiero w środę, a do tego czasu muszę się ogarnąć jakoś :? a jak nie da rady to chyba sobie porobię jakieś badania chociażby te podstawowe, bo tak nie może być :why:

w ogóle odliczam dni i 16 sierpnia uciekam w moje ukochane góry :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór Wszystkim!

Moje doświadczenie w jazdach i nabyty ciupeńki jeszcze dystans pozwoliły mi dziś właściwie ocenić sytuację i wykorzystać telepawkę jako formę energii. W związku z tym działanie ( inaczej się nie da, bo jest gorzej jak się jest w bezczynności). Pojechaliśmy na Kaszuby! :great:

Trochę za późno się zebraliśmy na pełne spędzenie dzionka, ale i tak super. Mam nawet nazbierane osobiście kurki na sos. :yeah: I jagody, za mało na pierogi, ale koktail będzie!

Przede wszystkim - piękna przyroda i nareszcie trochę ciszy.

Dostałam @, więc pewnie jutro będę zdychać, ale inna jakość zdychania po takim popołudniu i wieczorze. ;)

Purpurowy, Ogromnie się cieszę, że jesteś zadowolony z wizyty! :great:

cyklopka, Też próbowałam z tymi szypułkami, ale się poddałam... ;)

acherontia-styx, Oj a co Cię tak siekło Kochana? :( Zrób te badania i życzę Ci powrotu do formy, dobrze że wzięłaś wolne.

WolfMan, Udanego wypadu!

Mało dziś pisaliście, mam nadzieję, że też jakoś Wam ten dzień minął i w miarę humorki dopisują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, co dostałeś od głowologa na sen?

Ketrel. Kiedyś to brałem (raz wziąłem prawdę powiedziawszy, na następny dzień poszedłem siedzieć) ale ta jedna noc rewelacyjnie przespana była.

Po pierwszym wzięciu, to ścina z nóg. Potem bardzo różnie.

kosmostrada, pierwsza sprawa, najłatwiej idą kandyzowane, bo są elastyczne, że świeżych lepsze cienkie zdrewniałe niż grube zielone, bo te ostatnie się załamują. Druga sprawa to jak z balonami z gumy do żucia tylko odwrotnie, trzeba przytrzymać pętelkę między zębami i wessać ogonek. I teraz mam o czym pisać na Twitterze :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi