Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!

Znalazłam dziś następujące pozytywy:

- udało mi się zebrać do kupy rano i pójść do pracy w dodatku z dobrym wyglądem (umyta głowa, makijaż, takie tam... ;) )

- psa przestała boleć noga, znów chodzi na czterech

- jest bardzo przyjemna pogoda

- po pracy jestem umówiona na pazury, jak się dotelepię, to będzie ładna łapka.

Jezoo jak się staram, aż sama siebie podziwiam, że to widzę... :roll:

Miłego dnia Wam życzę!

rolosz, Ale czemu akurat centrum handlowe, jakiś szopping?

zaczarowanaaa, Jest tu na forum prężny wątek "Hipochondria", ludzie tam potrafią się wspierać w takich chwilach.

wiejskifilozof, Mówisz, że obracasz takimi kwotami, że łatwiej Ci będzie przeliczać? ;)

platek rozy, Ja tam Platuś już mam tak wyżarty mózg, że jedna synapsa w tą jedna w tamtą - co za różnica... Czy w ogóle tej starości dożyję? :roll:

Kochana wypoczywaj, kręgosłupik kuruj i niech ten dzień Ci przyjemnie minie!

Nie aż ,tak :mrgreen: ale dostanę go w rencie...może.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze ze nikt na wozku nie lezał, bo by mogl nie przezyc...

tosia_j, na wózku reanimacyjnym z reguły nikt nie leży, bo wózek reanimacyjny służy do przechowywania leków i sprzętu potrzebnego przy reanimacji ;) człowieka się reanimuje tam gdzie padnie czyli wyro, podłoga, etc. ;)

kosmostrada, weekend dopiero będę miała wolny, chyba :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kontakt dużo powiedziane, wymieniliśmy się torbami i zamieniliśmy dwa słowa, bo bardzo zajęty. ;)

Ech pokawkowałybyśmy z widokiem na morze, gdybyś na wczasy przyjechała... :105:

acherontia-styx, Ja nie wiem, czy Ty za dużo nie pracujesz... :bezradny: Wiem, że taki misyjny zawód, ale czas na zresetowanie też trzeba mieć...

wiejskifilozof, Jak wrócisz żywy, napisz jak poszło... :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, Bardzo mała w sumie! :mrgreen:

No wiesz, też bym chciał :P Zwłaszcza że czeka mnie jeszcze naprawa uszkodzonej stopki, która była słabej jakości. Chodzi mi o stopkę, która podtrzymuje laptop i sprawia, że da się go otwierać i zamykać. Tu się pojawia problem, bo w takim wypadku z reguły zmienia się całą tylną obudowę, gdzie znajduje się jeszcze antena od Wi-Fi i styki od matrycy. Skąd ja mam brać na to pieniądze? :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie... :papa:

U mnie dzień do niczego... ciarki na twarzy głowie strach ze coś ze mną nie tak potem przeszło niedawno znowu... teraz boli mnie głowa i nie mogę zasnąć ze strachu... czytam Was i podziwiam... Płatek pisze ze z głową dziwnie ale nie swiruje a ja... padaka i wiem ze to nie napięcie... :/

Rodzina dzisiaj mówi do mnie czego ty taka blada, źle jesz, na pewno masz anemię. .. patrzę w internecie objawy anemii i wszystko się pokrywa ale te objawy są identyczne jak w nerwicy :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodaje tak posty bo mi uciekają za co z góry przepraszam...

Wracając do Anemii to już w tym roku miałam. .. w grudniu urodziłam synka i jakoś w lutym mnie diabli złapała... jutro w razie czego zrobię analizy bo faktycznie może to sprawia że tak źle się czuje ostatnio :/ poza tym moja dieta to koszmar... same słodycze bym jadła albo nic :/ teraz tez czuje ze jestem głodna ale nie przełknąć nic bo nerwy :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem takim optymistą na jakiego wyglądam ;) No i dotychczasowe doświadczenia są średnie (choć lepsza jakaś praca, niż żadna ;) ).

zaczarowanaaa, witaj. Lepiej po radę do lekarza się udać... A z głową każdy ma inaczej; np. u mnie, po krótkim wzlocie (a właściwie - odcięciu) spowodowanym pracą, nastąpił spory dół. I utrzymuje się od kilku dni ogólnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi