Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

AtroposIsDead, Wiesz jaka to przyjemność jak Cię wiaterek smaga i słoneczko głaszcze po gołych nogach? Nie odmawiaj sobie tej przyjemności... :smile: Dopóki nie założysz do szortów długich skarpet sportowych i klapek basenowych będzie si. ;)

Proszę puść mi przepis na to Twoje brownie... :uklon:

rolosz, Gratuluję letniego zakupu. :smile:

Purpurowy, Niedługo, jak wstawisz następne swoje zdjęcie to nam szczęki opadną... :D Tak trzymaj, brawo!

cyklopka, Można kupić troszku większe i zamontować pasek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, nie od razu Rzym zbudowano :D Do kondycji fizycznej można wrócić z każdego pułapu, byle stopniowo. Już raz to kiedyś sam przerabiałem, no chyba, że chcesz zacząć uprawiać kulturystykę zawodowo :P To już nieco inna bajka. kosmostrada, dzięki.

AtroposIsDead, może od razu poczęstuj co się będziesz w wysyłanie przepisów bawił :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, nie od razu Rzym zbudowano :D Do kondycji fizycznej można wrócić z każdego pułapu, byle stopniowo. Już raz to kiedyś sam przerabiałem, no chyba, że chcesz zacząć uprawiać kulturystykę zawodowo :P

Zawodowo nie ma co. Najbardziej chciałbym ten bęben zrzucić, bo 120cm obwodu przy 168cm wzrostu to znaczna przesada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, ćwicz z Chodakowską :mrgreen: Na poważnie - ja wręcz przeciwnie, zamierzam (stopniowo) przez wakacje przybierać na masie, bo na wakacje już nie zdążę pokazać sześciopaka na plaży :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Masz bardzo przyjemną twarz, jak do tego dodasz sylwetkę, to ... oj będzie się działo... :D

Lekka korekta stroju i puszczamy Cię w świat. ;)

Oczywiście nie zapomnij o gitarze !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi