Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

tosia_j, cześć. Jak chcesz zobaczyć, to moje syny w galerii są na wspólnym zdjęciu.

ten czarny troche mały jest

No, bo to małe kociątko jeszcze. Co chwilę ktoś jakiegoś kota wywala w jakiejś reklamówce na wejściu do lasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie niewitani!

Ale czarno się u mnie zrobiło.

Boszsz jak dobrze, że to czwartek...

Kawka i zabieram się za klecenie bransolek.

Jutro mam dzień piękności - farba u fryzjera i pazurki. Może pewnego dnia będzie mnie to kręcić, póki co nadal traktuję to jak powinność... :bezradny:

Carica Milica, W sumie dobrze, że nie latasz z śrubką cały czas. Może to normalność - raz energia, a raz flaczek?

Arfour, A nie możesz wrzucić foty kocików na Spamową?

mirunia, Pobuszowałaś na ryneczku? :105:

misty-eyed, No dopadło Cię z tą głową...Myślisz, że to nie z nerwów? Ja dziś łyknęłam tabsa na ból głowy, ale u mnie to normalka. :bezradny:

tosia_j, No ale grunt, że już jesteś po pracy w pracy... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:papa::papa::papa:

Kosmuniu, no pobuszowałam, przytargałam warzywka do domu, opędzlowałam pół kalafiora zamiast ziemniaków z gulaszem z indyka... i też popijam kawkę.

Na dworze jest pięknie, otworzyłam balkon i na razie oddycham.

Fajne masz plany pięknościowe na jutro! Odsiedzisz tam swoje, ale będziesz zrobiona na bóstwo. Ja też nie przepadam za fryzjerem, a już się o mnie dawno upomina. :lol:

Arfour, tego czarnego, to bym utuliła, pomiziała... śliczny. W dzieciństwie miałam czarnego kota, a później rosyjskiego niebieskiego - piękny kocór był.

tosia_j, a siedzisz jeszcze w pracy po pracy? :D

Carica Milica, co, powietrze uszło?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, No ba, ja też wolę śrubkę, ale naturalnym i zdrowym jest lekkie falowanie. ;)

mirunia, Och uwielbiam teraz zakupy ryneczkowe, gdy znów się zaczął sezon na cudowności warzywno-owocowe! Skoczyłabym jutro, ale nie ma jak czasowo. To przyjemny wypadzik miałaś po pracy i pyszny obiadek! :great:

Oj tam fajne plany, na miejscu już zapewne będzie miło, tylko jeszcze dotrzeć muszę... :roll:

tosia_j, Możesz mieć w telefonie... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, dawaj do mnie tę robotę biżu, u mnie słoneczko jak ta lala! :D

Podobne do rosyjskiego są brytyjskie, o podobnym umaszczeniu... śliczne. Ale sentyment mam do rosyjskiego. Szukałam w necie, czy nie ma ktoś w okolicy kociaków, ale nieee... są ale dość daleko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, No przeniosłabym się z warsztatem, bo przez te słabe okulary bardzo ważne jest dla mnie światło przy pracach ręcznych... :bezradny:

A kotowych wystaw u Ciebie nie ma? tam bywają maluchy.

My kiedyś z takiej wystawy przynieśliśmy... rasową myszkę. Bo była jednocześnie wystawa myszkowo-szczurkowa. :D ( jak te koty to psychicznie zniosły... ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, w tym roku już była w marcu, ale przegapiłam. Wystawy bywają, ale nie każdego roku. :bezradny:

W sąsiednim dużym mieście też już była. No nic, jak mi ochota nie przejdzie, to może w przyszłym roku.... tylko te ceny :hide:

Grzałam się troszkę na balkonie, bo akurat mam teraz słońce... ale ptaszki świergolą, akurat kosa wypatrzyłam na krzaku bzu jak dzioba otwierał i arie wyśpiewywał :D

Tosia, no tyż prowda!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Tak ptaszki teraz rozśpiewane... :105:

tosia_j, Myślę, że myszki miały generalnie to gdzieś, ale taki kot musi się prezentować i prężyć, być cool and professional, a tu jeszcze pod bokiem banda myszek hasa...Co za frustracja... ;)

Choć jeden nie wyrobił tej atmosfery, przed sędziami użarł właściciela i z wrzaskiem poleciał w siną dal... Chyba musiał iść potem na terapię... :D

Arfour, :great: No proszę kto to tu będzie się pięknie prezentował? :yeah:

Carica Milica, Owocnych łowów! ;)

Bransolki zrobione, ale żem się naklęła. Skleiłam sobie palce, porozsypywały mi się. Miałam łzy w oczach, że jestem taka nieporadna, na co mój nastoletni syn powiedział zbierając mi z ziemi koraliki - Mamo ile Ty masz lat, że denerwujesz się, że Ci coś raz nie wyszło... :roll: Boszsz ciekawe kto wychował tego zdrowego psychicznie osobnika? ;)

Idę z psem zastanowić się nad swoją postawą... :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj przyszły spodenki ze sklepu dla dużych facetów, który poleciła mi misty-eyed i są rewelacyjne. :D

moje nie patrzyłes :(

Patrzyłem i Tobie również bardzo dziękuję za poradę. Ten sklep co podałaś jest dosyć blisko mnie, w Zielonce, więc mógłbym tam nawet któregoś dnia podjechać przymierzyć, ale po prostu w nim nie było takich spodenek jakie szukałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi