Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

acherontia-styx, zobaczymy co uda sie wskorac , bedziemy sie na pewno od decyzji UP odwolywac .. Poki co mocno to przezylam i jestem zdolowana .Jade w poniedzialek , i poskladam jeszcze papiery na etat ze srodkow unijnych . Czas mnie goni bo mam tutaj umowe tylko do pazdziernika :bezradny: a miesiac ponad stracilam na czekanie na odpowiedz . Niestety mialam rece zwizane bo jak skladalam z puli stazow to nie moglam z puli unijnej.Durne przepisy.

Wstalam niestety z bolem glowy , pogoda deszczowa a ja mam dosc.Nie mam z a grosz szczescia jesli idzie o prace , wszystko z wielkim trudem przychodzi mimo moich staran!

A niektorym latwiusko tylko docenic tego nie potrafia.

Spokojnego dnia Kochani:*********

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Kochani!!!

Choroby ciąg dalszy, a pracować trzeba... :bezradny: No nic, byle dziś wytrzymać i już mogę się rozłożyć.

Pogoda niefajna. Ze dwa razy wyszło słoneczko, to całkiem przyjemnie było, a tak burość, zimność i czarne chmurzyska. Byłam z psem zakichana i zasmarkana, ale tak dobrze mi to robi na głowę, że stwierdziłam, że jakoś potuptam, bo wstałam z dołem i lękiem.

Po co ja w ogóle pudruję ten nos , jak zaraz i tak czerwony mieć będę od smarkania...

platek rozy, Platuś nie dołuj, może wszystko się ułoży po Twojej myśli. Ściskam!

Ḍryāgan, Popieram w kwestii spania i życzę miłego pracowania! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

kosmostrada, już niedługo tego siedzenia w papierach i polecisz pod kołdrę, bo na pewno źle się jeszcze czujesz.

Katar i w ogóle wirusy strasznie masakrują człowieka i zabierają siły. Ale masz od jutra wolne, to się podkurujesz i wyśpisz.

U mnie dzisiaj pogoda w kratkę, trochę słońca, ale w większości zachmurzone niebo i szaro.

Dzisiaj jakby odrobinę lepiej z moimi bólami, rano trochę dokuczały.

platek rozy, trzymam kciuki za powodzenie Twoich zamiarów rozmów w sprawie pracy i szczęśliwe zakończenie.

Nie martw się na zapas i nie dołuj, do października jeszcze masz pracę, a teraz spróbujesz zawalczyć. Buziaki:*****

Hej Panowie! :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AtroposIsDead, Dobra dobra, już się nie tłumacz. ;)

JERZY62, Purpurowy, hej Chłopaki! Pospaliście dzisiaj?

Zrobiłam sobie przerwę na kawę. Dawno już nie jęczałam, że nie mam mleka w pracy... No nie mam znowu i muszę to paskudztwo pić. Ale kofeinka potrzebna, bo nawet popaduje u mnie i mroczki mam przed oczami.

Dla przyjemności dopsikam się perfumą, a co tam! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sie okazalo z e juz z funduszow unijnych na ten rok nie ma , sa tylko dotacje z funduszu pracy .Tam sa gorsze warunki ale poskladam chociaz szans za wielkich nie przewiduje.

Pani Kierowniczka pojechala wyjasniac odmowe stazu.

Ja siedze z dolem i zjadlam przed chwila kawalek tarty ktora wczoraj zrobilam . Jest z rokpolem i gruszka.Pyszna , to moj pierwszy porzadny posilek dzis.

kosmostrada, Kochana kuruj sie i juz od jutra zero wychodzenia! :******** :nono::nono::nono:

mirunia, Ciesze sie ze dzis lepiej sie czuejsz fizycznie :********

Mnie cosik kaszle :bezradny: Dziekuje Kochana za slowa wsparcia !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Słońce gdzieś mi umknął twój post... :shock: Czuję się podle, ale nadrabiam miną. ;) Może boleści nareszcie Ci mijają, za to trzymam kciuki!

Po powrocie coś upichcę i ładuję się do wyra. :bezradny:

platek rozy, Też kcę taką tartę... Kochana nie dołuj się, bo przecież jeszcze nie wiesz, jak to będzie z tą pracą. Głowa do góry Platuś!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, do października kilo czasu przecież :shock: pół roku praktycznie, a przez pół roku może się wydarzyć pierdyliard rzeczy i pojawić drugie tyle fajnych szans ;) nie ma co panikować na zapas, bo to nigdy dobrze na człowieka nie wpływa. Ja też z pracą różne niefajne akcje miałam i zawsze jakoś prędzej czy później się to dobrze kończyło, kwestia trafienia na odpowiednich ludzi ;) a Twoja szefowa jest za Tobą z tego co piszesz także do października na pewno jakieś fajne wyjście z tej sytuacji się znajdzie :smile:

kosmostrada, poszła do wyra czym prędzej :roll: nie będę pisała uzasadnienia bo za dużo tu lękowych osób 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej spamowa..

Byłam dziś u psychiatry, poprosić o zaświadczenie do ŚDS i wiecie co mi wpisała tam... że trzeba mnie pilnować z lekami

dziwne?

kosmostrada, kosmo życzę zdrówka.. mi pomogło teraflu w miare szybko

platek rozy, Kamilko czy to znaczy że już teraz nie masz pracy? czy od października? co za gnoje w tym UP pracują

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, :papa: Tak psze Pani... ;) Już jestem w domku i zalegam.

Lusesita Dolores, Dziękuję! Łykam już ten lek, co Plateczkowa poleciła, rutinoscorbin, ibuprom i na razie tyle mój żołądek jest w stanie znieść. :smile:

Zrobiłam chłopakom pizzę na cieście francuskim, żeby na szybko, sama zjadłam parówki cielęce, bo łatwo wchodzą, poskubałam mozarelli - z apetytem u mnie krucho. Może na kolację coś się uda wcisnąć.

Boszsz oplułam monitor kichając... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, a masz syrop na ten kaszel? Ja popijam sobie czasami, bo jeszcze po grypie czasami kaszlę.

Kiedy będziesz miała wieści od Szefowej po dzisiejszym Jej rozmowie?

A taką tartę też bym wtranżoliła. :D

kosmostrada, marsz do wyra... acherontia-styx, dobrze Ci prawi. :D Trzeba się słuchać siły fachowej. I ani kroku na dwór jutro! :nono::nono::nono:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi