Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień faktycznie jakiś śpiący, morzy mnie już od godziny, ale nie położę się, bo w nocy spać nie będę. Piję mocną herbatę, może mnie teina obudzi.

kosmostrada, mówisz, że poległaś na placu boju... te cholerne wirusy rozkładają człowieka na łopatki.

Skoro miałaś dreszcze, to pewnie temperatura Cię brała.... :bezradny: Łóżeczko, wygrzać się musisz, przydałoby się jeszcze jutro poleżeć.

Zdrowiej Kochana, bo wiosna już ćwierka... Trzymam kciuki za lepsze jutro!

Pytasz o te nerwobóle po infekcjach... tak, mam to po raz drugi po grypie. Dawno temu miałam podobnie, po długim leżeniu podczas grypy. Teraz też po grypie mnie wzięło i nie bardzo chce puścić. Co ustąpi na kilka godzin, to powraca przy skłonach, ruchach, kaszlu i piecze jak cholera. Ciepło pomaga.

Carica Milica, fajny zakup ku radości, warto było wstąpić i sprawić sobie przyjemność. A Rudaskowi będzie twarzowo. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkurwa mam . UP odmowil przyznania srodkow na moj staz ale nie z mojej winy tylko napisal firmie z e skoro ja mam tam taka forme pracy jaka mam to oni nie moga sie ubiegac o moj staz . Bo juz tam pracuje . Kierowniczka ma jechac to wyjasniac jutro a ja w poniedzialek pojade ale z wielka awantura do dyrektora up.

Skoro awantura u niego wywalczylam zmiane profilu to moze wywalcze i to.

Jade tez poskladac wniosek o stanowisko pracy z projektu unijnego.

Moze tu sie uda. Uparlam sie ze chce tu pracowac bo mi tutaj dobrze i te prace lubie , lubie dziewczyny i ludzi z ktorymi mam do czynienia i normalnie na rzesach staje zeby moc tam zostac.

mirunia, Kochana :********* w pracy mialam tyle zajec ze w ogole nie myslalam juz o moim lęku , czy nerwach.

Za to nogi mi wlaza do tylka bo sie nachodzilam z dokumentami a dwa mialam milion zaswdiaczen do wydrukowania i do zrobienia bo konczy sie dla niektorych osob kurs jezyka angielskiego.

Slonce na te bole to chyba tylko rehabilitacja? :bezradny:

kosmostrada:********* ojej tulam Cie chorowitko nasza! Ten antywir powienien Cie postawic na nogi szybko.Jak sie czujesz Kochana????

Carica Milica, ja dzis za to bylam nakrecona :********* Jaka ta bluzeczka????? :105::105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, No leżę Kochana , leżę, z wielkim pudłem chusteczek do nosa. Trochę pospałam. Najpierw mnie telepało, teraz mi gorąco... :roll: Wzięłam przeciwbólowego, bo nawet tutoriali nie mogłam oglądać, tak mnie łeb bolał. Rozbita jestem.

Bardzo Ci kibicuję z tą pracą, bo wiem, że dla nas najważniejsza jest atmosfera w pracy. Mam nadzieję, że uda się wywalczyć tą robotę.

AtroposIsDead, Nie znam się na tym Twoim leku, ale on chyba ma się rozkręcić?

Carica Milica, Zazdraszczam, bo już mnie nosi, żeby sobie jakiś nowy ciuch kupić. :105:

mirunia, Tulam Cię bardzo, bo wiem jaki to ból. Ale powinno minąć. Miałam na to brać Ketonal, Mydocalm i trzymać w cieple i cierpliwie czekać. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stracona100, Dziękuję bardzo. :uklon:

Mam dosyć trudne chwile, zauważyłam, że cała energia idzie wtedy w "głowę" i chyba osłabiam się fizycznie, wtedy niewiele trzeba, co by mnie wirusidła dopadły.

Miałam nadzieję na ogródku od piątku szaleć, ale raczej nic z tego. :bezradny:

A jak Ty się czujesz?

Purpurowy, Jak tam gwiazdo, jak na lekcji? :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Esz niedługo to już tu pisać nie będziesz, zajęty karierą.... ;)

Ḍryāgan, :papa: Pan nadal w humorku? :smile:

rolosz, witaj!

Stracona100, No przykre, ale to życie moja droga, życie... :bezradny:

Mam nadzieję, że jednak słoneczko Cię spod kocyka wyciągnie. Wiesz, na siłę coś porobić teoretycznie przyjemnego, może zaskoczy...

Nadal na siłownię śmigasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, jak Twoja szefowa jest za Tobą i chce żebyś z nimi została, to powinno się udać. Wiem z doświadczenia, że jak ma się szefa w porządku i takiego który stoi za pracownikami to wiele można wywalczyć ;)

kosmostrada, kuruj się kobieto! ;)

No to i ja dołączę z wkurwem :evil: nienawidzę jak ktoś za mnie podejmuje decyzje, niby robi to w ramach pomocy, ale i tak wypadałoby to skonsultować najpierw z główną zainteresowaną, czyli mną :evil:

w ramach wyżycia się idę jutro na siłownię i nawet umówiłam się na trening personalny :yeah: trza się wziąć za siebie, bo lato idzie :yeah:

a od maja będę miała kartę Multisportu to już w ogóle szał ciał będzie :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi