Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Christina, ooo pojawiłaś się tu :D Ale co Ty tu piszesz xD

Chetny jestes? :mrgreen:

Ja tak piszę, bo znam koleżankę od dłuższego czasu przez wiadomości priv :P I mi nic nie proponowała XD A poza tym, ja nigdzie tu nie mówiłem że jestem prawiczkiem :P

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć Robaczki, jak tam się dzień zaczął?

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie na ten kebab idziesz (skąd jesteś) ?

Na chwilę obecną jest dobrze. :)

PS aż mi się przypomniały słowa DJ z dyskoteki "Jest dobrze ?" oczywiście każdy chórem "jest dobrze" (czy jakoś inaczej tego nie pamiętam dokładnie).

8)

Sertralina 200mg

Polecam farmakoterapie! :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Spamowicze!

U mnie dziś bardzo lękowo.Nic więcej nie mam siły napisać.

Trzymajcie się,miłego dnia

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
ok a ja chce isć na kebaba z kimś:(

Ja bym z Tobą chętnie poszedł na kebaba, ale nawet nie pytam skąd jesteś, bo wiem że mieszkam bardzo daleko od Ciebie, jak z resztą od każdego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Kochani!

U mnie z rana popadało coś na kształt drobnego śnieżku, przez chwilę i już nie ma. Taki żarcik pogodowy - ale co, że w sensie że zimy nie ma? ;)

Wstałam bardzo nieciekawa, ale poszłam na terapię (bardzo owocna sesja), potem podjechałam do lidla i Alleluja! dostałam mielone migdały, jakaś jedna torebka się zawieruszyła. Będą więc ciasteczka migdałowe. :yeah: Odebrałam książkę o rybach, ale nie miałam kiedy przejrzeć.

W pracy na razie pustki, kwiat Zbyszek na razie w formie, a ja piję pierwszą kawkę, niestety paskudną bez mleka.

Żeby nie było, że wszystko już si, potwornie mnie boli w plecach, chyba od tego kaszlu...

Miłego dnia!!!

cyklopka, mam nadzieję Kochana, że już Ci nastrój się poprawił. Takie poranne strachy upierdliwe są ( kto to w ogóle widział tak zaczynać dzień, a dla mnie to codzienność), ale z reguły mijają.

PannaNatalia, Trzymaj się, niech szybko przejdzie!

Cześć Chłopaki, jak dziś nastroje?

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada-w niedzielę dostałam od siostry tą książkę o rybach z Lidla,ale nic ciekawego nie znalazłam w niej.

Niedługo Święta....wczoraj rozłożyłam nową choinkę(220cm)żeby ją ubrać będę musiała stanąć na krześle :D Mało czasu,a ja nie jeszcze nie mam pomysłu na dania...

Właśnie parzę sobie melisę,chciałabym umieć się wyluzować i pozbyć lęku

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PannaNatalia, Mówisz, że szału nie ma w tej książce? Szkoda, liczyłam na jakieś fajne przepisy. Meliskę popij, może franca odpuści.

Purpurowy, Kiedy się wybierasz na badania, że ta obcesowo spytam?

Marcin2013, Ty też się trzymaj.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cos to wklejil nieboszczyk

jakaś babcia znalazla meteoryt w swoim ogródku.

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi