Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zosia_89, Tfu tfu, żeby jakieś grypiszcze Cię nie dorwało...Kochana kuruj się czym tam masz pod ręką, może rozejdzie się po kościach, czego Ci z całego serca życzę. Dobrze, że weekend za pasem to sobie poleżakujesz w domku.

Little Red Fox, No rzadko jest tak cudnie, żeby cały dzień człowiek był nad kreską... :bezradny:

cyklopka, Dobrze, lightowe zagranie... A czemu pani od świetlicy ma jego numer telefonu i dostaje smsy, czo? ;)

No bo z tymi bodźcami to trzeba wypośrodkowac, co by w marazm nie wpadać, a i z wieczną śrubką nie latać. Czasami pozwolić sobie na spokój, małe lenistwo, relaks, a czasami działać na full power i stresa przyjmować na klatę. I chyba wtedy to jakoś działa.

filip133, Wiesz, to że się człowiek dobrze czuje, działa na pełnych obrotach, to nie znaczy że ma hipomanię... ;)

jetodik, Co Cię ostatnio opętało? Dr Jekyll and Mr Hyde? :shock:

Ferdynand k, Hej! A oprócz standardowego tępienia "lewaków", co u Ciebie? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, to takie dosyć mocne wahanie nastrojów, a moją pewność siebie dzisiaj zgniotły osoby następujące:

a) kurier, któremu wykurvie

b) baba na recepcji, poszedłem tylko po informacje, a ona zaczęła po mnie jeździć, że takie rzeczy to sam powinienem wiedzieć, franca jedna, na państwówce i myśli że wszystko jej wolno :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, Tfu tfu, żeby jakieś grypiszcze Cię nie dorwało...Kochana kuruj się czym tam masz pod ręką, może rozejdzie się po kościach, czego Ci z całego serca życzę. Dobrze, że weekend za pasem to sobie poleżakujesz w domku.

Little Red Fox, No rzadko jest tak cudnie, żeby cały dzień człowiek był nad kreską... :bezradny:

cyklopka, Dobrze, lightowe zagranie... A czemu pani od świetlicy ma jego numer telefonu i dostaje smsy, czo? ;)

No bo z tymi bodźcami to trzeba wypośrodkowac, co by w marazm nie wpadać, a i z wieczną śrubką nie latać. Czasami pozwolić sobie na spokój, małe lenistwo, relaks, a czasami działać na full power i stresa przyjmować na klatę. I chyba wtedy to jakoś działa.

filip133, Wiesz, to że się człowiek dobrze czuje, działa na pełnych obrotach, to nie znaczy że ma hipomanię... ;)

jetodik, Co Cię ostatnio opętało? Dr Jekyll and Mr Hyde? :shock:

Ferdynand k, Hej! A oprócz standardowego tępienia "lewaków", co u Ciebie? ;)

nic dobrego to po com pisać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik, A może babka miała zły dzień, bo ktoś jej przed Tobą nawtykał i odreagowała na Tobie? ;) Nie daj się wciągać w to kółko.

filip133, No nie wiem, co Ci doradzić, jakby banalnie to nie zabrzmiało po prostu bądź sobą. Z dostosowywania się do kogoś na siłę nigdy nic dobrego nie wychodzi.Niech Cię lubią za to kim jesteś, bo jest za co.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, a ja doczytałem i miałem rację! Foch! W bieganiu Ci cosik przeszkadza, tam ta ram ta. :angel:

Nowy Bond jest ponoć najgorszy z całej serii, ale i tak pewnie trzeba będzie zobaczyć, może za dwa tygodnie się udam.

Aurora88, mogłaby jeszcze dać znać, zanim zaryję nosem w poduszkę, bom ciekaw, jak film. No i jak się czuła, jako wylaszczona kobieta. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, ja też się dopiero uczę, akceptacja ze strony kolegów całkiem nową się wydaje, normalne gadanie z sympatią, bez spiny i bez robienia z siebie idiotki - przysięgam pierwszy raz w życiu, czasem się czuję jakbym miała 17 lat, czasem jak 8 (kto z kim przestaje...), nie mam do siebie żalu, że się uczę nowych rzeczy. Stary, lepiej późno niż wcale.

kosmostrada, bo ona mu ustala dyżury (w pewnym sensie jest naszą przełożoną), więc na pewno jej się spowiadał, czemu go dzisiaj nie będzie. Tak, myślę, że naturalnie było zareagować od razu, kiedy się dowiedziałam, w końcu nie tajemnica, że tez mam dyżur w czwartki do późna, więc wieści do mnie dotrzeć mogły od razu, jakbym czekała na "lepszy" moment (jutro? pojucze?), to już by przekombinowane było i mniej szczere.

Mam pomysł na portret ze zdjęcia, w sensie jaką techniką :105: Tylko czasu nie mam, bo sprawdzian z surowców roślinnych i wywiady do napisania :hide:

A małe lenistwa uprawiam z rozmachem, tylko teraz autentycznie za dużo na siebie wzięłam, że permanentnie mam co robić.

Ferdynand k, lewaków coraz mniej, nie będziesz miał za wiele do roboty :P

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, Przeszkadza, bo przeszkadza, nic to nie ma do rozmiaru. :evil: I weź już mnie nie podpuszczaj no... ;)

Też słyszałam same złe recenzje, a tak się nastawiłam, że lęka przemogę i do kina pójdę, nawet zniosę Craiga , którego nadal nie mogę zaakceptować do tej roli... :roll:

cyklopka, Faktycznie ma prawo miec jego numer w telefonie i dostawać smsy, to żem z ulgą odetchnęła...

Wiesz mnie ten temat zajęć, bodźców wielce teraz interesuje, taki na czasie dla mnie. Jestem na etapie szukania możliwości odróżniania, które moje działania są formą realizacji moich potrzeb, a które mogą być tzw. rozpraszaczami odciągającymi od głównego problemu, czy z głownej drogi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, oj tam, Żodyn by się nie śmiał.

bonsai, ja na pewno nie pójdę na Bonda, ani złego, ani dobrego, nie lubię z przyczyn ideologicznych i z powodu osobistej traumy.

znalazł by się

mam dość ku........wa źle się czuję a nerwica na tym psia k.......wa żeruje wmawiają i=mi natręctwa że jest znacznie gorzej ze mną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, ja z tobą mogę pograć w bierki korespondencyjne i opowiadać ci o Rajstopach :oops:

kosmostrada, no nie mogę być zazdrosna o 50-latki ani o 8-latki, choby nie wiem jak urocze były :angel:

Bardzo ciekawe, co piszesz. Faktycznie, jak w depresji miałam nierozwiązany problem to wynajdywałam sobie "zadania", które z perspektywy czasu oceniam jako niekonstruktywne, raczej kręcenie się jak g... w przeręblu, totalny upór, żeby skończyć grę albo serial, planowanie w notesiku rzeczy, które i tak się miały nie wydarzyć, albo ambicje do których brakowało mi predyspozycji, warunków i zapału.

Teraz natomiast mam prawdziwe obowiązki, które na siebie przyjęłam i możliwość rozwinięcia moich pasji poprzez danie z siebie więcej niż do tej pory.

Jest też parę miłych rzeczy, które robię doraźnie jak śpiewanie, fotografia, grafika, biżu i tu akurat nie staram się być lepsza, bo wiele osób to robi bardziej profesjonalnie i z większym zaangażowaniem, a mnie wystarczy, że mnie się podoba, to co mi wyjdzie.

Ale jakbym wzięła to "słynne" zdjęcie, granatowy karton, kredę, sepię i węgiel, to by było coś :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, Boszsz nie wiem, czy będę mogła dziś spać, bo złamałam komuś serce... :why: Cichutko więc Ci zaśpiewam na ukojenie kołysankę - ja to szło - So hush little baby, don't you cry...

cyklopka, Zazdraszczam, bo mi z reguły się nie podoba co mi wyjdzie, ale pracuję nad tym... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, powiedzmy, że jak piszę recenzję, to chcę dotrzeć do wielu osób, jak będę mieć replikę kostiumu, to chcę powalić na kolana cały fandom, dlatego musi być najwyższy standard. Inna sytuacja.

Rysunek czy zdjęcie robię przede wszystkim dla siebie, jeśli się podoba innym, to spoko, ale ogólnie nie szukam oceny ani konstruktywnej krytyki. Jasne, są momenty frustrujące, kiedy za Chiny nie wyjdzie to, co chcę, bo brakuje podstawowych umiejętności, tak jest w trakcie rysowaniu z głowy, kiedy nie mogę przelać pomysłu na papier, dlatego smolę i robię to, w czym się czuję najlepiej (efekt końcowy x osobista satysfakcja) czyli w portretach mężczyzn na podstawie zdjęcia 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, Nie wiem jak Cię wesprzeć... :bezradny: Trzymaj się jakoś i może wpadaj na Spamową po prostu pogadać. A może ulgę trochę poczujesz wyzywając choróbsko publicznie...

cyklopka, Jak namalujesz, to koniecznie pokaż swoją wersję pana W. :105:

Nie chce mi się spać, ale czas do śpików, bo jutro napięty plan. Musi być czas i dla siebie i na obowiązki.

Spokojnej nocy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, można by tak sepią i kredą oddać ciepły koloryt twarzy na tym fotosie :105: Ale pojęcia nie mam, kiedy będę mieć warunki do rysowania :bezradny:

Jutro przychodzi, znaczy wtacza się, dyrektor, więc trema jest, ale cóż, zrobię lekcję normalną, nie będę świrować pawiana na pokaz z jakimiś rzutnikami i innymi kobrami.

No nic, życzcie mi luzu :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi