Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

bonsai, oć to Ci pozycze :) nawet taki plazowy :lol:

kosmostrada, wiem wiem... Ale ja tak zawsze...planuje dzien w lozku i nic z tego nie wychodzi ;) nie lubie bezczynnie siedziec.

Teraz jeszcze polecialam po przecier ze szczawiu i warzywka... Bo se Davinek umyslal salatke... No ale czego sie nie robi dla ukochanego :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, a gdzież tam, na chwilę przyćmiło ból, a teraz znowu boli i przed chwilą wzięłam paracetamol. Podejrzewam, że to ból od kr. szyjnego, bo na to cholerstwo nic nie pomaga. Nie bardzo mogę wziąć Ibum ze względu na ciśnienie, bo mi zaraz skoczy w górę, a i tak mam 155/80. Zaraz założę kołnierz.

Eee, to masz nieco przyśpieszony szyk bojowy przed jutrzejszymi gośćmi... co wymyśliłaś na lunch?

Noooo, misio uratowany! :great::yeah:

tosia_j, hej! nie zapomnieliśmy o Tobie, nawet niedawno myślałam, że dawno nie pokazywałaś się. Co tam u Ciebie?

Sigrun , będzie zupka szczawiowa z jajem? Dawno już taką jadłam, ze 2 lata temu. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, to chyba w przyszłym tygodniu machnę szczawiową dla smaku, ino szczaw kupię w słoiczku. :D

tosia_j, wyżal się cokolwiek, to sobie ulżysz... tulam!

Zosia_89, oooo, Takiej to dobrze!

bonsai, popieram te smaki, też uwielbiam. :yeah:

A ja się wrzuciłam w kołnierz, bo mi łeb rozsadza.................................. :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi