Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zosia_89, nie chciałbym być robaczkiem, ale niech będzie! :papa:

Tak, dzisiaj motywem przewodnim są kanony piękna. Na szczęście każdy ma swój gust, więc jest szansa, że nie będziemy sobie przeszkadzać. :angel:

Kuruj się zatem, nie wychodź z łóżka, ciepłe skarpety załóż.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja tez takie wieczorki lubie :) Zapalam sobie wosk pachnacy , robie herbate i staram sie wyciszac ... A ryzu nie unikam , jem tylko mala porcje :D:angel: no i wiadomo ze juz weczorem go nie zajadam tylko tak do 18 gora.

A ile tych maluszkow kotkow tam jest??? szkoda by bylo zeby pozamarzaly :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, ja mam taką cyklopkową śmiałość do płci przeciwnej! Do końca br. planuję napisać pierwszą wiadomość prywatną, a pod koniec dekady zaprosić na spacer. :105:

Zosia_89, ale nie zakładaj skarpet na szyję. :time:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, a wczoraj dramat , dzis rano dramat , teraz troche lepiej to znaczy mam napiecie ale nie mam lękow , dzis prawie trzy godziny lazilam po ciuszkolandach zeby sie uspokoic :?:bezradny: Geberalnie u mnie nastapilo zmeczenie materialu i od soboty mnie mocno trzyma dol i rozne inne jak mdlosci , napiecia , zawroty ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Łobuzy ;)

widzę, że u co niektórych spadek formy… u mnie też :roll: jakoś tak mnie zmuliło a w dodatku żołądek mnie boli, nie wiem od czego :bezradny:

jutro planuję pojechać do jeszcze jednego szpitala w sprawie pracy….zobaczymy co wyjdzie z tego ;)

ale, ale…w końcu odebrałam z paczkomatu moje botki na jesień :105: bo w balerinach mi już za zimno… zaczyna piździć jak za cara :hide:

cyklopka, jak tak już machasz te przelewy to machnij jeden za mnie za szkołe :P tylko 1300zł :pirate::P

w ogóle nie ogarniam przychodni. rejestracja do T. na listopad od 14.30, ja dzwonię o 14.40 i słyszę: brak wolnych terminów :evil:

ale mam rejestrację gdzieś :P napisałam sms do T. i mnie i tak wpisała na listopad :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłam ze spaceru ( w czapce), myślałam że może mi zamuł minie, ale gdzie tam...

platek rozy, No kociki są trzy. Wstawiłam jej jedzenie (o mało sobie kurtki o różę nie porwałam), żeby nie musiała ich w nocy zostawiac. Czarno to widzę, jakaś nieodpowiedzialna ta kotka... :bezradny:

acherontia-styx, uwielbiam takie botki rockowe :105: , mam podobne tylko na zamek, a nie wsuwane. No w balerinach się już nie da.

Chyba wlezę do wanny i przyjmę wersję szlafrokową, bo już dziś nic nie zdziałam, ledwo na oczy widzę. No i herbatkę z wami posiorbię.O!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płatuś, ja zieloną czystą (o łagodnym smaku) albo jaśmin :105:

A ja nie pamiętam co mam w szafie na jesień :mhm:

Jutro wkładam komplecik z Zary :oops:

Ha, założyłam z kolegą-redaktorem śmieszną stronkę na fejsie i może nam przyda popularności 8) Na prawdę ładnie idzie.

I paczę na podręcznik do chemii w pdfie, ale coś nie mogę się skupić na znaczkach...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi