Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Spędziłam 2,5 godziny u fryzjera ( jakieś magiczne maseczki mi ponakładała) i mam piękny kolorek i świeży fryz! :yeah: Wczoraj już dostawałam takiego szału z włosami, że kazałam jej ściąc, żeby przestały mnie wku... I mam boba, o!

A fotki nie pokażesz. :bezradny:

Aurora88, :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, :******* piekny prezent :great::great: , bardzo mi sie takie prezenty podobaja , chociaz ja toz a grosz talentu do takowych nie mam ;)

kosmostrada:*******moja siostro fryzurowa :D:mrgreen::mrgreen: ciekawa jestem jak w tej fryzurce wygladasz i po proszę focie na pw czy na maila :uklon::uklon::uklon:

Aurora88, cudowne wrzosiki:*******

bonsai, zeby nie bylo ze Cie nie widze :P;) Dzien dobry :)

Davin, filip133, :papa::papa::papa: witajcie chlopaki.

mirunia :******* ciekawa jestem czy te butki wygodne , napisz mi koniecznie jak zaczniesz w nich chodzic .

U mnie dzis cieplo a ja poszwendalam sie po miescie a pozniej ide do znajomego na mala impreze urodzinowa . Umowilam sie juz z kolezanka ktora mieszka na osiedlu obok to razem sie zabierzemy :)

Czuje sie niespecjalnie , chyba wczorajsza dzielnosc odnosnie jazd tramwajowych ze mnie schodzi i dzis mam slabosci i telepawe.

Milej soboty !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Heloł!!!*****O imprezka się szykuje! :great: Miłej zabawy Kochana! Jaka kreacja na dzisiaj?

Włoski zrobiłam krótsze nawet niż Ty. Trochę żal mi było, jak zobaczyłam je na ziemi (znasz to nie? ;) ), ale cholery już dostawałam z tymi kudłami, nic się nie chciały słuchac, a mi szkoda czasu na układanie.

Aurora88, Piękne wrzosowisko! Jak fajnie oko pocieszyc, nie?

Trochę się martwiłam o ciupizny kociki, ale sprawdziłam, mamcia przychodzi do nich.

A tak na marginesie jestem załamana, jak mi trudno wyrzucac rzeczy i ile się tego przez te lata uzbierało. Nie wiem, czy przez weekend zdążę to wszystko poporządkowac.

Żebyście nie mówili, że nie wiecie, jak wyglądam... :mrgreen: Niepowtarzalna okazja zobaczenia tej wersji - pół godziny układania na szczotce i tona specyfików, a już się zaczynają podwijac... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, jestem. Będę sobie do nauki słuchać albumów z lat 90-tych :105: Szukam wspomnień ze szkolnych dyskotek i wakacji :papa:

Zosia_89, dobre, ja koleżance kupiłam zdrapki, które włożę do książki. Muszę wysłać zanim wrócą z miesiąca miodowego.

Rzeczywiście to "rozmnożenie" brzmi dwuznacznie, może lepiej "pomnożenie"?

Kosmostrada, a mnie się dzisiaj śniło, że mi się włosy zrobiły kręcone :shock:

Siedziałam dzisiaj na zajęciach i myślałam, że fajnie by było dostać sms-a z zaproszeniem na randkę. I dostałam! Za 3,69 od naciągaczy :P Kwiczy, ale się liczy.

Pozytywne myślenie ściąga pozytywne zdarzenia, mówili :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo siedzę przy komputerze, bo mam testy w pdfie :pirate:

A, pochwalę się, bo dzisiaj podłączałam laptopa i rzutnik pani prowadzącej zajęcia, bo nie było akurat kolegi, który jest informatykiem, a wiecie, że płeć męska i wykształcenie informatyczne jest niezbędne do włączenia 2 urządzeń do prądu i połączenia ich kablem 8) Czasem fajnie być "that guy" :pirate: (Odrobina lizusostwa też nie szkodzi w obecnej sytuacji).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie,

ostatnio gorzej się czuje. Były w szpitalu sytuacje wywołujące napięcie i lęk. dodatkowo do sali trafił pacjent którego się boje. Teraz się męczę z nerwicą - straszny ucisk głowy, do tego napięcie, chyba tej nocy nie będę spał. Na dodatek nie mam zapisanego żadnego benzo. Co się tyczy uspokajaczy to zszedłem do jednej hydroksyzyny dziennie. Wszystko było do zeszłej środy. Później zaczął się spadek. Moja książka jest w empiku http://www.empik.com/szynkadela-produkt-polski-paslawski-wieslaw,p1115988072,ksiazka-p. ale w kontetekscie klopotów ze zdrowiem wcale mnie to nie cieszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, szkoda, że się gorzej czujesz, bo u ciebie to jednak są ogromne różnice. Wracaj szybko do stanu, w którym piszesz opowiadania i wszystko!

A tak na rozluźnienie atmosfery - strasznie mnie oburza jak ktoś na zajęcia przynosi Serek Wiejski :nono:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

strasznie mnie oburza jak ktoś na zajęcia przynosi Serek Wiejski :nono:

Dlaczego?

Miło, że ktoś zapytał.

1. Jako dziecko z zaburzeniami odżywiania kilkakrotnie dostałam to na śniadanie z chlebem z masłem obok i nie umiałam tego zjeść, bo nie dało się położyć na chlebie, bo ta dziwna ciecz, a poza tym takie słodkawe coś nie pasowało smakiem do chleba, żeby zagryzać. Mam traumę.

2. Żeby zjeść takie coś w szkole, trzeba przynieść łyżeczkę, a potem brudną spakować z powrotem i zabrać ze sobą. I jeszcze oczywiście ktoś dzisiaj musiał upuścić łyżeczkę, żeby było jeszcze bardziej niehigienicznie.

3. Mój były to wp*#^dalał z papryką i oregano.

4. Od pół roku nie jem produktów mlecznych i wydaje mi się, że ludzie się krzywdzą serkami i jogurtami 0%, a myślą, że się zdrowo odżywiają.

No po prostu nie mogę patrzeć i tyle :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkąd tutaj jestem to napisałem 3 książki i 3 opowiadania. I miałem tego naprawdę niezłą zabawę. Szczególnie kiedy pisałem "Gwiezdne wojny w Szamotułach".

Śmiałem się z kolegą z dialogów.

Poczytajcie: https://www.facebook.com/paslawskiwieslaw/posts/1143960298967345:0

Przez ostatnie pół roku miałem całkiem dobre samopoczucie. Nerwica mi dokuczała ale nie mocno. Koncentrowałem się na firmie i na pisaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi