Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

acherontia-styx, pytam, bo też tak miałem kiedyś... Jeszcze jak robiłem licencjat w Kielcach, czyli z 5-6 lat temu. Leczyłem się u neurologa na bezsenność, nie pamiętam już co wtedy brałem... Też potrafiłem przez 3-4 dni z rzędu nie spać w ogóle, albo zdrzemnąć się z godzinę czy dwie i w ogóle tego nie czułem, zachowywałem i czułem się jak normalnie wyspany. A całą noc się albo siedziało przed komputerem albo książkę czytało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, tak, jutro będę tworzyć wrzosowisko, wreszcie będę miała chwilę. Wrzosy na razie sobie stoją osamotnione na parapecie, wiem że tego nie lubią, ale parę dni wytrzymały. Jutro już będą w wygodnej, dużej donicy ;)

(uwielbiam gadać o kwiatach jak o żywych istotach :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, No bo kwiaty są żywymi istotami. Ja tam z nimi rozmawiam, głaszczę je... ;)

cyklopka, No niestety jest to kluczowy minus mieszkania z kimś. Współlokatorowi, czy swojemu facetowi to przynajmniej dziką jatkę można zrobic, a tu nic... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, No to dawaj Kochana, bo ja spac się nie kładę , bo czekam... ;)

filip133, Ja nie wiem, czy ciekawe... Chyba żadnych fajerwerków u mnie nie będzie - na pewno porządki ( bo wreszcie szafa stoi) Ale niewątpiwie oprócz harówy coś sympatycznego i przyjemnego wymyślę, chocby drobiazg.

A Ty masz plana?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, osoby z mojego pokolenia nie oglądają tyle TV, więc gdybym z takowymi mieszkała, to raczej nie robiłyby takich jazd.

Ojcu można powiedzieć, przyzna rację, i dalej będzie robił to samo. Dlatego terapeutka mówi, że egzekwowania potrzeb muszę się nauczyć z ludźmi z zewnątrz.

Poszłam spać i niczego na dzisiaj nie powtórzyłam :?

filip133, weekendzik z farmakologią, zajebiste plany. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, zaglądaj czasem na Spamową, jeśli dasz radę, to jeszcze lepszy będzie weekendzik... :D

kosmostrada, jak zdążyłem trochę Ciebie poznać z postów tutaj, to wiem że coś wymyślisz ciekawego... :D U mnie nic ciekawego w planach, może tata coś wymyśli do zrobienia na działce... ;) Na razie, to mam od wczoraj zjazd w dół po dobrych dniach, to za bardzo nic mi się nie chce i muszę walczyć ze sobą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, fajny pomysł z tym, nawet jak się daje młodym tylko kasę, to i tak ciekawie to wygląda ;-)

Davin, czemu wkurw z rana? :)

A ja wróciłam i mam super humorek, uwielbiam się bujać po mieście, udało mi się dostać naprawdę śliczne wrzosy (już dużo ich mam), pęczek jarmużu, wytargowałam niższą cenę ('piękny pęczek dla pięknej pani' :mrgreen: ), mam też troszeczkę topinamburu no i uzupełniłam sobie zapas kadzidełek z indyjskiego sklepu ^^ Cudowna sobota ^^ W Poznaniu w soboty jest ekotarg, fajne rzeczy tam sprzedają (tęczowe marchewki!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Ale pięknie u mnie i ciepło!!! Rano cudny spacer z futrzakiem i zbieranie kasztanów.

Spędziłam 2,5 godziny u fryzjera ( jakieś magiczne maseczki mi ponakładała) i mam piękny kolorek i świeży fryz! :yeah: Wczoraj już dostawałam takiego szału z włosami, że kazałam jej ściąc, żeby przestały mnie wku... I mam boba, o!

Wracając zajrzałam sobie na wystawę i teraz do roboty! ( A taka piękna pogoda jest, człowiek pogrzałby kostki na słoneczku gdzieś na kawce, ale cóż...)

Wyrzucając śmieci, wyczaiłam na ogródku obok kotkę z trzema maluszkami. Ale słodziaki! :105:

Wszystkim miłego dnia życzę i tym wkurzonym i tym w dołeczku i tym z energią ogrodniczą i weselną! ;) Oby każdemu z nas ten weekend minął docelowo przyjemnie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka kosmostrada, ale jesteś wesoła :D Super!

Ja mam już wolne więc w Twoim imieniu usiądę sobie na balkonie i będę wygrzewać się na słońcu ;)

Kwiatki ogarnięte:

3406084_WP_000185.jpg

Odpoczywają teraz po przesadzaniu, te z tyłu to tanie badylki z Tesco :P Obok wrzosiec, z przodu ślicznoty z eko targu. Wszystko polskie, poza holenderskim wrzoścem. Pierwszy raz sadziłam kwiaty, przekonamy się czy to przeżyją :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi