Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj Pana Trenera nie było, więc cały dzień w szkole jak głupia w tych getrach i z pomalowanymi rzęsami :105:

Jak mnie dyrektor zdenerwował, małpa wąsata, trzy razy dzisiaj.

1. Wykupili dzieciom dodatkowy angielski z konkurencyjnej firmy, nikt ze mną o tym nie rozmawiał

2. Kazał mi wprowadzić "nieistotne poprawki kosmetyczne" w programie stażu typu czcionka do lewej, a nie wyśrodkowana, a ponieważ to pdf to nic nie zrobię, muszę przepisać. Taki cwany, że to przejrzał?

3. Powiedział, że ja się trzymam na uboczu względem koleżanek z pracy itd. i to musi wynikać z mojego usposobienia. Nie, kobra jego zwąchana mać, z tego, że albo jestem z dziećmi i nikt nie ma czasu na pogaduchy, albo mam chwilę wolnego i piję herbatkę sama, bo pozostałe osoby mają lekcje. Wa, terapeuta się znalazł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, to może uda Ci się z kimś innym pójść na ten koncert... :) Fajny zespół, nawet nie wiedziałem że będą teraz w Polsce

Jeszcze na supporcie jest GloryHammer, który jest parodią gatunku, więc będzie śmiesznie.

Mogę iść sama, pewnie i tak jakąś znajomą twarz zobaczę, bo świat jest mały, zwłaszcza metalowy światek.

A na pewno nie będę zapraszać Pana Kolegi, Który Nienawidzi Koncertów. On mi o tym powiedział przypadkiem, nie dlatego, że go zapraszałam, bo wcale nie zapraszałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, otoczona jesteś przez bezczelnych typów - czepiający się dyrektor i wuefista, który nie przychodzi, jak masz pomalowane rzęsy... :D

Idę się wymoczyc terapeutycznie, bo bardzo słabo się czuję, mam ściśniętą klatkę piersiową, boli mnie brzuch, różne somatyki lękowe, dziwne na wieczór. :bezradny: A nic się przecież nie zdarzyło. Czyżby zmęczenie ze mnie schodziło, osłabiony organizm, za dużo kawy, nie wiem, o co chodzi... Jeszcze sobie relaksację potem zrobię i daj Boże do rana przejdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, i mnie pewnie też byś nie chciała zaprosić, jak myślę :P Haha xD Sprawdziłem na last kiedy jest ten koncert, więc i tak nie mógłbym iść, bo mam już z bratem bilety kupione na ten dzień na Farben Lehre w Tarnobrzegu, akurat... ;)

Bardzo chętnie bym cię zaprosiła, abyś porzucił tę polską alternatywę na rzecz porządnego melodyjnego metalu :twisted::twisted:

Ha! Pan Redaktor Naczelny załatwi akredytację, będzie dziennikarstwo muzyczne przez duże "D" i zaoszczędzone piniendze 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, no zaprosić może nie w sensie, że imiennie na listę gości, ale zaproponować to tak. I ogólnie lubię o gustach dyskutować.

No, teraz czuję jakąś równowagę, że jeśli ktoś jeden nienawidzi koncertów, to ktoś inny musi chodzić, takie są prawidła przyrody.

Zjadłam późno obiad, myślałam, że już nie będę głodna, a tu poszukiwanie wafli ryżowych się włączyło, ale nic lekkostrawnego nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi