Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, ale jak to tak? psycholożka Cię zmusza do nauki? :nono:

Nie to że zmusza, ale mówi że to będzie jakiś sposób na zajęcie czasu. No i się mnie zapytała czy się zapiszę, to powiedziałem tak na odwal że się zapiszę, żeby już nie drążyć tego bezsensownego tematu. To ona powiedziała żebym podpisał że się zapiszę, to podpisałem bez pomyślunku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, ludzie chyba korzystają dzisiaj z ostatnich słonecznych dni. Co dobrego szykujesz? :D

Pierś w ziołach. ;)

Zgadzam się z Wami. Jesień jest piękna!

Ja też nie lubię spacerować sama. Ostatnio codziennie wychodzę z psem, ale zawsze idę gdzieś z dala od ludzi (socjofobia). ;)

Na grzybach już byłaś? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, a jakieś konsekwencje za ewentualne niewywiązanie się z obietnicy też są przewidziane? :twisted:

Jakieś tam bardzo wielkie konsekwencje to nie. Najwyżej się wkurzy że nie wykonuję jej zaleceń i rozwiąże współpracę i szukaj na tym zadupiu innego psychologa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ciepełko, aż żal w domu siedziec... Korzystając ze złudnego lepszego stanu (wywołanego nafaszerowaniem się przeciwgrypowymi), przeszłam się z psem wywietrzyc wirusa.

Teraz wyczekiwane kocykowanie i kurowanie się. Otworzyłam okno i piję herbatkę imbirową.

PannaNatalia, Heloł! Też trzymam kciukasy!

Purpurowy, No to zapisz się dla świętego spokoju. Zawsze możesz zrezygnowac i wrócic do punktu wyjścia, nic nie tracisz, a może coś z tego wyniknie. No chyba że masz lepszy pomysł, albo dobrze Ci tak jak jest. :bezradny:

bonsai, Phi już dawno to wyczaiłam ;) , ale niestety z tego co czytałam, to mogę o tej porze smacznie spac. Zresztą u mnie ostatnio, co są jakieś fajne zjawiska astronomiczne, to nic nie widac przez chmurzyska ( np. jak były perseidy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, No to zapisz się dla świętego spokoju. Zawsze możesz zrezygnowac i wrócic do punktu wyjścia, nic nie tracisz, a może coś z tego wyniknie. No chyba że masz lepszy pomysł, albo dobrze Ci tak jak jest. :bezradny:

Ogólnie to się nawet dzisiaj zbierałem żeby tam pojechać się zapisać. Patrzę jakie dokumenty są potrzebne: świadectwo ukończenia szkoły - mam. Podanie / kwestionariusz osobowy - to dają na miejscu do wypełnienia z tego co pamiętam jak kiedyś się zapisywałem do szkoły policealnej. Ksero dowodu osobistego - to mogę bez problemu zrobić w domu, z resztą na miejscu też na pewno mają ksero. Trzy zdjęcia - nie mam zdjęć i nie mam kasy żeby zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, A widzisz jak ladnie poogarnilas :great: Grzejesz teraz sie przy herbatce?

Ja do Lidla dzis nie dotarlam , bylam tylko w Biedrze i w miesnym po wedlinke oraz odebrac wyniki na te przeciwciala anty hbs i nie musze sie doszczepiac :)

Aurora88 a ja sie bardzo ciesze ze taka radoche odkrylas z tymi ciuszkami i zycze Ci jak najwiecej udanych łowow :great:

mirunia, Slonce :******** oj to porobilo z gardziolkiem :? ale znam te n bol bo mialam to samo gdy na uczelni pracowalam . Tez musialam sluzowke regenerowac :bezradny: a mowila laryngolozka od czego to?

Ja troszku lepiej , popijam lipowa herbate i syropek , plukam gardziol , w nocy mnie tylko kaszel meczy ...

Poogarnialam te sklepy na dzis a myslalamz e z domu nie wyjde :hide: Obyscie sie Dziewczynki nie mylily co do moich mozliwosci i serio te prace ogarne. :uklon:

Zosia_89, witaj :******* jak tam dzionek minal?

Purpurowy, Ty to masz problemy nie z tego swiata i jak mniemam to wszystkie na swoje zyczenie.... :? az ciezko to sie czyta , wszystko kutfa nie i nie... Mlody chlopak i tak marnujesz to zycie ze az zal .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana cieszę się, że gardziołko zdiagnozowane i jesteś uzbrojona do walki z paskudą... :great:

Ja jestem na etapie hurtowego zużycia chusteczek... :bezradny:

Jak nie pośpię to trudno, odeśpię w dzień, ale byle tak nie męczyła franca z rana.

filip133, Oj następny obolały bidulek na Spamowej... :(

Zosia_89, No to prawie wszystkie przyjemnośc ciuszkową miałyśmy w tym miesiącu. :D Takie drobne rozpieszczenie się. Czekam na foty!

platek rozy, No to dobrze, że doszczepiac się nie musisz, bo to chyba nie po darmości jest.

Kurczę szkoda że w Lidlu nie byłaś i ciuszków nie zobaczyłaś, bo chciałam się Ciebie poradzic, czy mam zostawic sobie to ponczo, czy za bardzo jak koc wygląda... :roll:

Purpurowy, No nie chce mi się wierzyc, że na zdjęcia do szkoły nikt Ci z rodziny nie da... Kombinujesz jak możesz, żeby się wywinąc. :time:

bonsai, A Ty wiesz , że to mroczne zjawisko jest? Tzw. krwawy księzyc :zonk:;)

Oglądam na youtubie różne DIY i chyba mam już pomysł na projekt... Jeszcze nie skończyłam swojego programu kreatywności, a już mi się urodziło. :mhm:

Idę robic kolejną herbatę, nie wiem jaką tym razem, hmm, może lady grey z miodem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, No nie chce mi się wierzyc, że na zdjęcia do szkoły nikt Ci z rodziny nie da... Kombinujesz jak możesz, żeby się wywinąc. :time:

No nie chcą pożyczyć, bo już kiedyś pożyczyli. Zapisałem się do szkoły, nie poszłem ani razu i kasa w błoto. Z resztą nie ukrywam że nawet jak teraz bym się zapisał, to i tak bym poszedł maksymalnie 2 czy 3 razy i miałbym serdecznie dość.

A w ogóle to skończmy ten temat, bo nic z tego nie będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ;)

kosmostrada, dołączam do grona po(d)ciągających ;) ja jeszcze dzisiaj rano o 6 ambitnie wyszłam w samej bluzce, bo stwierdziłam, że w kurtce mi za gorąco :roll: to się pewnie dodatkowo doprawiłam :roll:

Dobrze, że jeszcze tylko jutro i ponad tydzień wolnego <3 ale jutro też jesteśmy w 2 pielęgniarki także luzik, a później z okazji mojego wolnego będą sprawdzać B. jak sobie radzi sama :P co prawda miałam ochotę już na jutro też sobie wolne załatwić i niech zaczną sprawdzanie B. od jutra, aleeeee niech im będzie, że jeszcze jutro przylezę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi