Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!!!

Wtorek jak zwykle z tym samym przebiegiem - terapia, ryneczek, praca, spacer z psem do biedry.

Dzisiaj już desperacja mnie złapała i na rynku kupiłam borowiki i wielką kanię. Na obiadek więc makaron z sosem grzybkowym ( mam jeszcze zupę z soczewicy to może byc bez mięcha), a na kolację kotlet z grzyba... ;)

Teraz odsapuję pijąc dobrą latte z syropem Irish cream. Taka przyjemnośc na dzisiaj.

A ogólnie to jest mi jakoś smutno. Czuję się nieustająco zmęczona. Znów w pracy zrobiłam błąd z tego nieogaru... :hide:

Sigrun, Gdzie Ty znajdujesz miejsce na te wszystkie pięknoty?

platek rozy, Gardziołko niedobre! :bezradny: Ale mimo wszystko dzień miałaś pięknie aktywny i wyzwaniowy, dobrze że wpadłaś na pomysł z tym sprzedawaniem, to przeczekasz jakoś do dopływu pieniążka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, zarazilas mnie łobuzie...od rana mnie gardlo napuwtdziela i katar zaczyna meczyc :mrgreen:

kosmostrada, kochana ja upycham ;) nie no... Dzisiaj wywalilam doniczke z ziolami bo cos zdziczaly wiec zrobilo sie miejsce :)

Nie smutaj...chociaz ja ostatnio tez lapie jakies dolki... Niby nie mam zadnych piwodiw do zmartwien a jednak...

Caly czas tetaz zyje wyjazdem urlopowy...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, :********* Kochana witaj , zaczekaj na mnie z ta kawka :mrgreen:

Tez bede robila wlasnie.

Najwazniejsze ze blad wychwycilas chociaz wiem jak to potrafi popsuc humor , i czlowiek zaraz sie martwi.

W ostatnich dniach pracy jak juz tak ogromnie zle sie czulam tez mi sie bledy zdarzaly ... :bezradny::bezradny:

Na ile kanie sa????

Jutro ide do ogolnej gardlo pokazac bo mi sie to nie podoba , i nie moge sie wyspac.

Nafutrowalam sie pstragiem i warzywkami i aaaaa jak mi dobrze na brzusiu.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kupiłam wielką kanię za 5 zeta. Nie żebyśmy się zaraz najedli, ale na smaka będzie!

Sigrun, Oj Kochana, tak czasami ten smutek znikąd zagości... Trzymaj się, wszak Twój wyjazd już bliziutko! Co to za plaga z tym gardłem? :shock: Kuruj się, paskudztwo tęp domowymi sposobami!

Ja z bransolki bardzo bym się ucieszyła... :105:

Zosia_89, Kotlet z kani w sezonie musi byc! :D W ubiegłym roku udało mi się z własnoręcznie zebranej, a w tym roku nie wiem, jak będzie z grzybobraniem, to nie ryzykuję... ;)

acherontia-styx, Po tym pobycie to już będziesz wreszcie wiedziała, co Ci jest? Czy będą coś Ci robic, oprócz badań? :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłam z biura, źle skserowałam materiały, bo czarny wąż przede mną zmienił orientację papieru :hide:

Na pociechę byłam w pasmanterii, szklane korale w kolorze Coca-Coli na bransoletkę i kolczyki, oraz czerwone i czarne, zobaczymy, co ulepię.

A teraz używki! Papierosik, kawa rozpuszczalna i gorzka czekolada ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, Najbliższy możliwy termin to weekend, a to też nie wiem, czy mensza do szafy nie przyśsie... ;)

mirunia, Cieszę się, że miałaś taki energetyczny dzień! No i bucik zakupiony!!! :yeah:

A nie wiem, tak się od niedzieli smutam.

Tak masz rację, ale robię takie głupie błędy z tego mojego zakręcenia, ło matko, aż mi wstyd...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia napisał(a):
Davin, :uklon: sorry, jeszcze Cię nie było, jak lepiłam tego posta! :mrgreen: Witaj Rodzynku!

Jak nie było? :mrgreen:

kosmostrada napisał(a):
Davin, Najbliższy możliwy termin to weekend, a to też nie wiem, czy mensza do szafy nie przyśsie... ;)

To niech działa z szafą a Ty na grzyby! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi