Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

filip133, Aż wstyd się przyznać. Lepiej nie rozkręcać tematu. Mam przypuszczenie, że te myśli biorą się u mnie z braku miłości, ale z racji tego, że jestem waleczna, że swoimi schizami poradzę sobie sama.

Choć czasem samotność naprawdę daje mi w kość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, Jakbyś się już dowiedział skąd u mnie takie myśli mógłbyś dojść do wniosku, że jednak wolałbyś nie wiedzieć. Podczas, gdy ja bym żałowała, że Ci o tym napisałam, więc lepiej będzie jak zostanę z tymi przemyśleniami sama.

Za oknem piękny deszcz. Czuć, że jest nastrojowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero wróciłam, ale udany dzień! :great: Skorzystałam z nieobecności chłopaków, olałam wszystkie obowiązki i poszłam w kurs autoterapeutyczny. Poszłam ze sobą na randkę! :D

Zaliczyłam festyn ( ale to trochę tak służbowo), byłam na małej wystawie, poprzymierzałam ciuchy w Insomni, pooglądałam w sklepie notesy , zaliczyłam Rosska, gdzie pomalowałam usta :mrgreen: i uwaga - byłam sama na kawie! :shock: Wiem, że może to śmieszne, ale dla mnie to bardzo duże wyzwanie... Dziabnęłam nugatową z piankami. :105: Z tej okazji poszłam też kupic małe pianki, co by w domu sobie też zrobic taką pysznośc.

Dziewczynki Biowax jest na promocji w Rossku, jak potrzebujecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero wróciłam, ale udany dzień! :great: Skorzystałam z nieobecności chłopaków, olałam wszystkie obowiązki i poszłam w kurs autoterapeutyczny. Poszłam ze sobą na randkę! :D

Zaliczyłam festyn ( ale to trochę tak służbowo), byłam na małej wystawie, poprzymierzałam ciuchy w Insomni, pooglądałam w sklepie notesy , zaliczyłam Rosska, gdzie pomalowałam usta :mrgreen: i uwaga - byłam sama na kawie! :shock: Wiem, że może to śmieszne, ale dla mnie to bardzo duże wyzwanie... Dziabnęłam nugatową z piankami. :105: Z tej okazji poszłam też kupic małe pianki, co by w domu sobie też zrobic taką pysznośc.

Dziewczynki Biowax jest na promocji w Rossku, jak potrzebujecie.

i jak udało się? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi