Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Hejo :D

Wróciłem z psychoterapii jakiś czas temu :) Ehh tak mnie coś przymula po lekach, że nie chce mi się czytać o czym tu pisaliście jak mnie nie było... ;P Tak chciałem się przywitać i spróbuję jeszcze posiedzieć trochę przy muzyce i zaglądać tu czasem... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, dzieci w szkole nie były zbyt zainteresowane moją skromną osobą.

Nie ma co przegadywać na terapii. Chamstwo to jest chamstwo, święty by nie wytrzymał. Druga rzecz, tępota nieziemska, że ślub lub dziecko się ma z racji samego wieku, a nie ze związku :lol: Rozumiesz? Przecież to idiotyczne :shock: Natomiast, że jeden czy drugi facet mówił o zakładaniu rodziny, a miał coś innego na myśli, albo w ogóle nie myślał, to nie będziemy wałkować w nieskończoność, bo żal pieniędzy. A że akurat wszystkie moje związki były żartem, którego nie załapałam, to też nie poradzę. Mogę się tylko uczyć rozumieć nowe relacje.

A zła jestem, że nie zripostowałam od razu, to bym koleżaneczkę ustawiła, a teraz to mogę tylko się od niej odsunąć, bo mi pomysły na to co powiedzieć jak zwykle z opóźnieniem. No niestety taki refleks mam. Czasem mi się zdarzy coś wystrzelić w dobrym momencie, to się wtedy ludzie przewracają, nie wiem czy ze śmiechu czy z żalu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, jest takie powiedzenie w języku francuskim " l' esprit d'escalier". W wolnym tłumaczeniu -syndrom schodów. Kiedy cięta riposta, odpowiedź przychodzi nam do głowy po fakcie ( "na schodach" ). No więc pocieszę Cię, też ten syndrom mam. :D

Coś takiego było chyba w "Amelii", że marzyła, żeby czasem w codziennych sytuacjach pojawiał się sufler ;)

Ciekawe co na to Sergjei Nikałajewicz Schodow...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedałam kilka książek, jeden pacjent nie poinformował, że już wysłał przelew i wybraną kwotę wysyłki w poniedziałek, przelew odkopałam w piątek, mogłam wysłać dopiero w poniedziałek po pracy. Od wczoraj jestem zasypywana kulturalnymi mailami typu GDZIE KSIĄŻKA! !!! Powiedział by debil o wpłacie, to bym nie musiała szukać i wysłała przed weekendem. Nie wiem, po co książka komuś, kto nie umie pisać pełnymi zdaniami ani stosować form osobowych.

A po tym wszystkim mi się wyświetliło "transakcja pomyślna" :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry Kochani:**********

Wstalam i jestem jakas nietomna i slaba. Wylekniona tez jestem.

Staram sie zjesc sucharki i pije gorzka herbate , zaraz wezme leki.Poki co bylam raz w toalecie ale nie woda ze mnie leciala wiec moze juz sie naprawiam? :) Dumam tak dumam i wydumalam ze chyba mialam to po winogronach bo jadlam w poniedzialek winogronka i zjadlam ich sporo. Strasznie byly slodkie a ja takie uwielbiam.

Przy okazji mam juz nerwowe przed jutrem.

Dzis chce podejsc do Lidla butki obejrzec.

I sie bojam bo wczoraj w Biedrze bylo niefajnie.

Zosia_89, :******** Zosienko jak ten zbojnicki placek wyszedl?

Milego dnia dla WAS!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, o moze sobie zrobie jak sie lepiej poczuje taki odchudzony placek po zbojnicku :105::105: w sumie to dawno , dawno nie jadlam.

A po buciki i tak wyjde tylko znow musze sie kopnac na wyjsciu . To sie nigdy nie skonczy , zawsze bede wracala do punktu wyjscia , no moze nie do calkowitego ale jednak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi