Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

sorry ale życie jest ciężkie więc rzucam mięso na życie nfz lekarzy politykę ludzi bezmyślnych

co mam napisać? ten niedoświadczony bezmyślny nieodpowiedzialny lekarz mi nie pomógł ?

czy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`` ten ~~~~~~~~~~~~~~~~` , ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~(ten drugi wąz to przymiotnik do węża pierwszego)

mi nic nie przepisał ~~~~~~~~~~ mać i jeszcze stówę mi ~~~~~~~~~~~~~~~ to brzmi realnie racjonalnie

wszystko zrozumiałam coś na~~~~~~~~~~ , a jakże!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, na razie se pośpiewam i wypiję herbatkę koprową na rozluźnienie. Jutro będę miała sprawę lekko jaśniejszą.

Ale mówię, nigdy taka asertywna nie byłam, jak w tym tygodniu :mhm: Nawet korepetycje ze sztucznego uśmiechu zaliczyłam na kweście dobroczynnej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie bójmy się wulgaryzmów to ważna część języka

poza tym to powoduje wydzielanie beta-endorfin, które uśmierzają ból więc jak boli i nie masz tabletek to powiedz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No więc wężykiem Jasiu, wężykiem :mrgreen:

kosmostrada, w nocy i rano było chłodno, wyziębiło mi pokój w pracy, bo mam otwarte okno non stop i po kilku godzinach miałam lody ze stóp, a na dworze było cieplutko. Nawet wyszłam przed budynek na słońce, żeby się zagrzać. :D

platek rozy, wierzę, że będziesz bardzo dzielna i po wizycie naskrobiesz tu co i jak. :great: Dużo nas do trzymania kciuków i nie zawiedź nas!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, dobrej Nocki :******** snow kolorowych:)

acherontia-styx, o zapisalam sobie , a to jest do kupienia w aptekach?

mirunia, bede sie starala , jak zwykle. Dzis juz myslalam u dentystki ze jajo zniose i jak lęki lapaly to sobie wlaczalam oddechy i mysli odwracalam i tragedii nie bylo a leki zlapalam dopiero po tym jak sie okazalo po ponad pol godzinie ze jednak trzeba z robic tylko zeba na chwile i korone zrobic .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Robota niefajna na kręgosłup to segregowanie, czuję się jak Kopciuszek oddzielający mak od piasku... :hide: Tylko mi nikt nie pomoże, a już na pewno nie czeka mnie potem bal... ;)

Zrobię sobie herbatkę ziołową na wyciszenie, bo jutro dużo wrażeń - lekarz, dentysta, cd. sprzątania ( a już mam dośc i energia mi zeszła), no i za Plateczkową kciuki trzymac ;) .

cyklopka, No to popijemy herbatunię... Ja nie mam koprowej, mam "Abend Tee" - rumianek i rooibos.

JERZY62, Dobranoc, choc jeszcze jak dla mnie wcześniej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, fajne porownanie :mrgreen: tez by mnie polamalo po takiej segregacji , ja po krojeniu warzyw do lecza juz obolala bylam.

Napisalam do UM do tego wydzialu niepenosprawnosci , zeby mi odroczyli sprawe bo nie jestem w stanie dorobic tego badania na 1 wrzesnia gdyz terminy sa na listopad a prywatnie mnie nie stac. Wysle to jutro poleconym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, taaa, nie wiem czy nawet w zwykłym Rossmanie nie idzie tego dostać.

Dostałam przed chwilą smutną wiadomość :cry: także w ramach relaksu obieram kierunek wanna, a później sobie włącze Minionki :lol: i pomaluje paznokcie :mrgreen: taki ambitny plan, o!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi