Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Ojej jak dzisiaj wszyscy zajęci... :D Mam nadzieję że same miłe i owocne rzeczy Was angażują, że nie macie czasu pisac.

Ja byłam w pracy, potem odebrac zamówiony podręcznik z empiku, w rossku, bo promocja na kapsułki do prania i płyn, a ku przyjemności z młodym na lodach. U mnie dziś znów lato.

Teraz zabieramy się za przegląd lego, bo młody wypatrzył sobie buty do biegania, więc żegna się ze swoją kolekcją i wystawiamy na sprzedaż, coby sobie na wymarzone buty zarobił.

Potem do Ikei i tak dzionek minie zajęciowo.

Zaczął mnie bolec ząb, więc jutro dentysta... :zonk:

A co u was Kochani?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry dzień! :papa:

A ja wróciłam wcześniej z pracy, po drodze wstąpiłam na ryneczek po warzywa i pichcę gulasz z indyka z warzywami i curry, do tego będzie kasza jaglana. Rozsmakowałam się ostatnio w jaglanej i bardzo mi służy. :yeah:

platek rozy, mój bąbel po osie jeszcze jest, ale coraz mniejszy i już mnie nie swędzi tak... ale byłam w strachu trochę, bo zaczęła lecieć taka czerwona pręga i na szczęście zniknęła. Nadal smaruję Fenistilem.

Mam nadzieję, że nie dołujesz się niepotrzebnie i jutro będziesz dzielna! Pamiętaj, trzymam kciuki!

kosmostrada, no mówiłam, że ogołocisz chałupę ze wszystkiego, nawet za lego się wzięłaś. Ale młody już pewnie z tego wyrósł, wszak gimnazjalista ma inne zabawki, a na buty będzie jak znalazł. :D

Widzę, że lumfrujesz po mieście za różnymi potrzebami, i dobrze... wracasz do formy na całego!

takie tam, hej :papa: powróciłeś do nas???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahoj :)

Ja sobie chilluję rano, skończyłam "Lęk i fobię", książkę którą przerabiałam kilka miesięcy ;-)

Teraz szukam jakiś innych fajnych pozycji. Może coś polecacie? Dotyczącego konkretnej pracy psychologicznej, asertywności, wewnętrznego dziecka itp.... w temacie o książkach psychologicznych jest trochę bajzel no i nic konkretnego, chciałabym wiedzieć dlaczego dana książka jest fajna :)

Mam duzo książek które mogłabym sprzedać, zwłaszcza pedagogicznych, ale nie potrafię. Dla mnie książka to jak kawałek kończyny :P Gromadzę je i uwielbiam je mieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemaneczko ;)

Aurora88, z psychologicznych to książki Alice Miller albo Yaloma ;) mi Miller osobiście średnio odpowiada swoim podejściem, ale wiele osób ją lubi, a Yaloma uwielbiam ;) mam 2 jego książki: Kat miłości. i Dar terapii. List otwarty do nowego pokolenia psychoterapeutów i ich pacjentów. i poluję na następne ;) tą drugą pozycję nawet na studiach na zajęciach omawialiśmy.

A u mnie kolejna półka, tym razem z bluzkami przeszła przegląd ;) chyba z 7 wywaliłam :P teraz kawka i chyba trzeba pomęczyć magisterkę :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :*******

Wrocilam wlasnie i padam, upal znow sie zrobil a jutro ma byc jeszcze gorzej.

'Siedzialam 50 minut u dentystki na fotelu i mam zeba na ino ino i umowiona wizyte u protetyczki. Chyba bez korony sie juz nie obejdzie wiec musze sie przygotowac na koszt 700 zl , tylko skad to wziac???

Oczywiscie przed jutrem mam juz lei i cale moje zycie staje mi przed oczami oraz mysli ze tego jeszcze nie zrobilam a tam nie bylam i juz nie zdarzę.

Aurora88, Z ksiazek polecam "W pulapce mysli" z wydawnictwa GWP

http://www.gandalf.com.pl/b/w-pulapce-mysli/?gclid=CK_F0ML7xscCFesAcwodQgsHHA&gclsrc=aw.ds

mirunia, dzieki Kochana za kciukasy , bardzo sie przydadza bo z nerwow pewnie tam zemdleje .

Chcialabym zeby juz bylo po i zebym miala wyniki histo.

Ciesze sie ze babel juz sie goi :)

takie tam, Davin, Ferdynand k, :papa::papa::papa: heloouuu Chlopaki , dobrze Was widziec na spamowej :)

acherontia-styx, kosmostrada, tez musze zrobic porzadki w ubraniach .

Powiedzcie mi czy Ktoras Z Was kupowala buty w Lidlu?

Musze na jesien kupic botki a w Lidlu beda dosc tanie(49zl) i fajne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AAA dostalam pizmo z UM odnosnie grupy ( po tym jak odrzucxili moje odwolanie) ze mam do 1 wrzesnia dorobic aktualne Mri kregoslupa bo to szpitalne z 2013 wg nich jest stare.

Niestety do tego czasu to ja nie mam szans nic dorobic ale i tez przestalam liczyc ze mi cos skappnie od nich i chyba to oleje bo raczej teraz to ja licze na siebie i na ten staz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płatku szczyt wściekłości pier..lony chędo....ny je...........ny konował który mnie przyjął na wakacjach

lekarz mnie zbadał i nic nie przepisał że to niby od kręgosłupa poszedłem do innego

już u siebie na Śląsku i od razu że to bakteria i dał reckę na antybiotyk

jedno proste badanie a tamten czego nie badał sprzęt najnowszy i ch.......

nie mówcie że macie psych jak pytają o choroby bo zaraz się sugerują że to od układu nerwowego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, ja o moim temacie magisterki dalej ciepło myślę.

platek rozy, u nas też leczo, ale łagodne w smaku.

Byłam w tym, no tej, przychodni medycyny pracy. "Mocz pani ma?" :shock: Morfologia, laryngolog dzisiaj, a jeszcze muszę iść na wizytę. I mówię rejestratorce, że pierwszego września nie i już. To mnie zapisała pro forma na siódmego, a żebym się jutro i pojutrze ryła, to może mnie przyjmie.

A dyrektorka łaskawie, że jak se załatwię praktyki gdzie indziej, to mi zaliczy, ale w ogóle jak ja śmiem pracować, skoro się mam óczyć. W ogóle, wszyscy się zwolnijmy z pracy, wtedy nie trzeba będzie robić weekendowo, tylko cały tydzień, a co.

No to dzwonię do znajomej, albo mnie ona załatwi te praktyki, albo mnie wypieprzą, trudno. Wolę mieć pracę.

Normalnie bym nerwicy dostała, jakbym nie miała psychozy.

No i siedzę jak na szpilkach co najmniej do jutra, bo czekam na odpowiedź.

Zrobię herbatkę, nauczę się reszty piosenki. Mam stwierdzoną prawidłową krtań :)

Ale asertywność mi w tym tygodniu wzrosła o 500% :evil:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, ja o moim temacie magisterki dalej ciepło myślę.

cyklopka, spoko, na licencjat też klęłam na czym świat stoi, że mi się durnego tematu zachciało, ale jak już się wkręciłam to później byłam zadowolona. Z magisterką też pewnie tak będzie, tylko przebrnę przez najgorszy podrozdział ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, trzeba sobie radzić z tymi "cieszkimi" problemami ;D

Ehh a mnie wnerwia strasznie że mi siedzi w głowie myśli, że R już trzeci dzień z rzędu się nie odzywa... No ja nie wiem czy ja jej coś tak ciężkiego zrobiłem, że potrafi się tyle czasu nie odezwać, czy taka zimna się już zrobiła, że woli nie pisać... :/ Durne myśli...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi