Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Eh, rozchwiany bardzo dzień... Pomagałem mamie w szkole, przenosić parę rzeczy, trochę się przespacerowałem, potem wycinałem trochę chwastów u Nas na działce. Ale zaczął padać deszcz, więc dalej z chwastami już nie bardzo, no i przymula mnie przez te zmiany pogody... Wstałem niby w dobrym humorze dziś, ale często mam "ataki" depresyjnego samopoczucia i myśli, ale staram się z tym walczyć. Tylko to strasznie męczy, że mnie to często dręczy i muszę to odrzucać od siebie, a to trudne... A jak jest takie samopoczucie to jest dużo myśli o byłej, R, i duży niepokój...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak mnie pokładało na tę pogodę, że zdrzemnęłam się z 1,5 godz. Pada i u mnie już ponad 2 godz. więc sukces wielki, pierwszy deszcz od miesiąca!

A co Wy tak wszyscy dzisiaj zapracowani, nawet filip133, wziął się za chwasty?

Ale dobrze Filipie, robota najlepszym lekarstwem na smutki i niepokoje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, hej, miło Cię widzieć również. :) A Da Vinci nie tęskni za wyjątkową atmosferą forum? :> No i gdzieś mignęło mi, że nie lubisz sprzątać, musiałem dwa razy spojrzeć, czy Ty to Ty! Zawsze uważałem, że jesteś prawdziwą Żoną Polką, która szmatki się nie wstydzi. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ubierajmy się ładnie. Malujmy na kolorowo paznokcie, spotykajmy się w kawiarniach, siadajmy z kawą przy oknie. Uśmiechajmy się, śmiejmy się. Cieszmy się słońcem i deszczem. Zwiedzajmy muzea, odwiedzajmy wystawy. Róbmy zdjęcia. Odkrywajmy muzykę, polubmy gotowanie. Spotykajmy się, rozmawiajmy więcej, częściej. Nie myślmy, że mamy jeszcze czas na zmiany, uczmy się żyć tu i teraz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana a jak babel od dziabniecia osy??? goi sie?

Mam nadzieje ze oswoje te tramwaje i bede miala na to jeszcze czas...

bonsai, rysunek czad :great: tez mi sie spodobal .

A ja czy dam rade.... nie wiem , bede sie starala i dziekuje za kciukasy :**********

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, ano ciągnę te wagoniki z węglem, choć nie bardzo wiem dokąd. Grunt, żeby się nie poddawać, tak mówią terapeuci bliscy memu sercu. :) Tymczasem oglądam kolejny raz Terminatora III na Polsacie i nieustannie tęsknię za morzem - taka karma.

platek rozy, dasz, dasz! Fajnie, gdy kobiety mają długie włosy i są opalone, tak wniosłem po obrazku, który wstawiłaś. :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, tez lubie dlugie wlosy a opalac to juz chyba nie bede ----bede chodzila okutana jak eskimoska skoro od slonca mi sie ten paskud uaktywnil. A nawet nie zdarzylam sie ani raz isc poopalac :o w tym roku.

Ide za to jesc kolacje a na noc chlora wezme coby sie nie zadreczac myslami i rakiem .

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej wszystkim! :)

mirunia, hmmm kosz... Ze sportem to ja dużo wspólnego raczej nie mam :P Ooo a taki krawiec to by się przydał :105:

Sigrun, Koleusy to ja znam, mówiliśmy też na nie pokrzywka, czy jakoś tak :P

Dziś miałem napady natrętnych myśli, może to przez zbliżający się rok akademicki ;/

Wybrałem tańszy sposób na torbę. W szafie wisiała nieużywana i solidna firmowa torba na laptop, więc postanowiłem zacząć jej używać jako torbę na studia, w końcu zapłaciłem za nią, a tylko wisiała nieużywana. A solidna jest :D I ma dużo kieszonek, co mi się podoba :mrgreen:

A i kuzynka bardzo się cieszyła z balonów, musiałem je wszystkie nadmuchać :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi