Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

bonsai, no niestety XD

kosmostrada, duże zeszyty za 20 :shock: Ja teraz na studiach się przerzucam na A4, ale na pewno poszukam tańszych :D

No łatwo nie ma, a żeby znaleźć jakieś fajnie wyglądające buty to już w ogóle... A Deichmann już nie ma w ofercie takich butów w rozsądnej cenie, kiedyś mieli

Jutro lecę do banku zlikwidować konto, nie używam go, a kasę mi pobierają ;/ Kupię baloniki dla małej kuzynki no i poszukam tej torby :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

high, Te w twardej oprawie są takie drogie, w miękkiej są trochę tańsze. Myślę, że warto po marketach poszukac. Myśmy wybrali empik ze względu na tą zniżkę, no i nie było wielkich zakupów.

Ja na studiach robiłam notatki na dużych kartkach do segregatora. Nie trzeba było się nanosic, tylko jeden segregator.

No za Twoje zakupy to trzeba kciuki trzymac... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, to są praktyki jednodniowe, termin ustala Jaśnie Książę (tj. dyrektor zakładu) i jeszcze mamy dziękować, że w ogóle nas wpuszcza do swego królestwa. Nie ma możliwości ustalić innego terminu. W dzienniczku praktyk musi być podpis i pieczątka Jaśnie Księcia. Nie ma pieczątki - nie ma szkoły. Inne praktyki, np. w zwykłej aptece, to można se odrobić kiedy się chce, albo nic nie robić, kierowniczka podpisze. Ale u Jaśnie Księcia trzeba być punktualnie. Wkurwili mnie, bo to miało być załatwione w wakacje. 1 września to nie są wakacje.

Koleżanka ma w ten dzień egzamin na uczelni, kazałam jej dzwonić do dyrektorki szkoły i powiedzieć, że przyjdziemy później, i co? Obu nas nie wyrzucą.

high, ja używam starych zeszytów, ze studiów taty 8) Ale nowe też mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kochana jaki owocny dzień! Brawo Słońce! No widzisz, mimo lękowego klimatu wszystko załatwiłaś, a nawet pieniążek wpadł i drobne zakupki zarobione!

Oglądałam lampy, bo koniecznie chcę zmienić w sypialni ( mam paskudny plafon, ten sam od 15 lat) i ło matko jakie ceny! Jutro podjedziemy jeszcze do outletu oświetleniowego. Wypatrzyłam na stronie ikei fajną lampę za stówę, niestety niedostępna. Wiecie gdzie jest? Na allegro, nawet u wielu sprzedawców, tylko 50 zeta drożej. Ludzie to mają głowę do interesów. :evil:

zobacz może na http://enyoart.pl/oswietlenie/lampy-wiszace/ , jeśli szukasz fajnych inspiracji ja tam brałem do kuchni lampę nad wysepkę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądałam lampy, bo koniecznie chcę zmienić w sypialni ( mam paskudny plafon, ten sam od 15 lat) i ło matko jakie ceny! Jutro podjedziemy jeszcze do outletu oświetleniowego. Wypatrzyłam na stronie ikei fajną lampę za stówę, niestety niedostępna. Wiecie gdzie jest? Na allegro, nawet u wielu sprzedawców, tylko 50 zeta drożej. Ludzie to mają głowę do interesów. :evil:

No mój znajomy z tego żyje, jeździ na promocje, otwarcia marketów, nawet do innych miast bierze zabawek, elektroniki, AGD ile do auta wlezie i potem to wystawia. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, jak dozyje to ok ;)

Witajcie Kochani:*********

Ja dzis niewyspana bo cala noc mimo tablety na sen mialam mysli o raku.

Do tego wyczytalam ze ten brzegi perelkowate saw zaawansowanym stadium i juz jazda na calego.

na terapie teraz pedze.

Milego dzionka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahoj!

Wstałam, pożegnałam się z chłopakiem, teraz czas na późne śniadanie, kawkę i odrobinę chilloutu :)

platek rozy, nie wolno zaglądać do internetu żeby się diagnozować! nie rób tego więcej, bo tylko się będziesz przejmować bardziej... owocnej terapii!

filip133, cześć, miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Kochani!!!

A ja po terapii ( całkiem fajna dzisiaj), po zakupach na ryneczku i w Biedrze. Kupiłam piękne maluśkie cukinki i kombinuję co z nich zrobic...

Zaraz idę na trochę do pracy. Zachmurzyło się u mnie na poważnie, dobry dzień na kolejny etap sprzątania. ;)

Tak sobie dziś urlop na terapii podsumowałam i w sumie jestem zadowolona. Może nie zrobiłam tego co chciałam z zakresu rewolucyjnego sprzątania - odgracania, ale mam wyrementowaną sypialnię i podniosłam się trochę na nogi psychicznie, dużo zrobiłam dla siebie. Oczywiście mam niedosyt, ale to cała ja.

Lecę, do później!

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz nie bardzo, może jakby się te nowe leki ustabilizowały... Na razie to wstaję o 9 i chodzę zbyt przymulony i senny, eh... :/ Początek leczenia i przyjmowania nowych leków musi minąć i wtedy można by pomyśleć. Ah bo wpadnę w marudny nastrój.

Zresztą szukałem normalnej pracy wcześniej i przez 5 miesięcy nie oddzwonili do mnie na żadne wysłane cv... ;p

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, w dowodzie mam wpisane 196cm, chyba nic się nie zmieniło :P

A ja byłem na tych zakupach, kupiłem baloniki dla kuzynki, chciałem jakieś inne kupić, ale same zwykłe, i takie piłki były :D

Byłem po ogórki i zieleninę na targu... Jutro do roboty, przez co chyba się nie spotkam z przyjaciółką ;/

Hmmm zaraz chyba będzie padać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, Twój rodzaj niepełnosprawności jest jakoś związany z tym wypadkiem i z ręką? W jaki sposób jesteś ograniczony? Możesz pracować tylko w specjalnych miejscach zatrudniających niepełnosprawnych?

high, no to faktycznie jesteś wysoki! ;)

Baloniki rewelacja, ostatni tydzień bawiłam się tylko balonami, akurat trafiłam na autystę który uwielbia balony ;) Dużo można z nimi zrobić

kosmostrada, a ile łącznie trwał urlop? To dobrze, że jesteś zadowolona :)

detektywmonk, nie wiem jak książki, ale filmów już trochę chyba jest o wampirach nie-wymoczkach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi