Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Aurora88, a ja zazdroszczę czystego, poburzowego powietrza :P

Dziś jadę zobaczyć do Castoramy farby do mojego pokoju. Prawdopodobnie 2 kolory. Mam podłogę jasno-brązową....

Meblościankę mam w takich kolorach jak na zdjęciu (zdjęcie wygrzebałem z internetu).Biurko taki kolor jak ten ciemniejszy brąz.

Jakieś rady co do kolorow do męskiego pokoju ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

high, zieleń pistacjowa i kakao z mlekiem. Ta zieleń ożywi brązy.

Zbiera się na burzę, zrobiło się ciemno i w oddali grzmi... może przyjdzie jakaś rześkość.

Karetki od wczoraj jeżdżą jak zwariowane, nie służą te upały ludziom. :(

Jeszcze ponad godzinę tyrania i lecę do domu, oby nie w burzę. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, a jakie masz plany względem Bieszczad?

Ja jutro się dowiem jak wyglądają moje plany wakacyjne, może się okaże że będe mogła właśnie tam pojechać, na jakiś tydzień.

Nigdy nie byłam w Bieszczadach i na myśl o wyjeździe jaram się...

emilk, burza pewnie była podobna, no dla mnie to było niesamowite, szkoda że był środek nocy, tak to bym odsłoniła rolety i oglądała sobie błyskawice... :-) ale poszłam dalej spać xD

high, najlepiej jak wybierzesz kolor, w którym się dobrze czujesz. Walić to, co do czego pasuje :P Chyba że się dobrze czujesz w dobrych kompozycjach ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia :******staram sie odganiac te zle mysli zle niestety o ile przez jakis czas nawet o lekach i atakach nie myslalam to od wczoraj ntensywnie mysle a coz a tym idzie mam niepokoj.

A TY dzis lepiej ?

Aurora88, emilk, high, :papa::papa::papa: witajcie.

high, pomalowalabym na seledyn :105: tak jak mirunia pisala , bedzie sie ladnie komponowal z Twoimi mebelkami.

Mojego umierania z goraca ciag dalszy. Ugotowalam obiad i ledwo dycham.

Zadzwonila pani z biura do ktorego skladalam cv trzy tygodnie temu, normalnie jakie warunki mi zaproponowala :hide::hide::hide: 6 zl na reke , na umowe o dzielo , bez ubezpieczenia i ejszcze mam na wlasny koszt zrobic badania lekarskie oraz miec papier o niekaralnosci.No praca zycia :?:?:?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, No witaj witaj ;) dzisiaj juz mnie tak nie grzeje ;)Aurora88, wiesz 100 km odleglosci miedzy Toba a mna i dlatego godzine pozniej u Ciebie sie skonczyla bo ja bardziej jestem wysuniety na zachod a Ty na wschod,a burza przyszla z niemiec ;) Byly 2 komorki burzowe w odstepie 15 minut ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie wszyscy których nie witałem :papa::papa:

Aurora88, platek rozy, przed chwilą wróciłem ze sklepu. Dzięki za rady :D Zawsze chciałem jakieś bardziej wyraziste kolory. Bo obecne są za blade jak dla mnie ;) Kupiłem zielony o nazwie "Dzikie pnącza" oraz jasno brązowy-cappucino o nazwie "szczypta cynamonu", zobaczymy jak wyjdzie :pirate:

od dziś/jutra zaczynam porządki w pokoju, a od przyszłego tygodnia malowanie.

platek rozy ooo zmiana avatara, fajny :D

Ja też mam lumię ale 520, chwalę sobie, jak na moje potrzeby ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, masz teraz Kochana pogodniejszy wyraz buźki :D chociaż tamten avek też był ładny...

Mam nadzieję, że zajęłaś myśli czymś przyziemnym i nie nagoniłaś sobie lęków.

Teraz po południu w domu czuję się lepiej, bo wzięłam letni prysznic jak przyszłam z pracy, zjadłam obiad i teraz leżę do góry kołami. :D

Muszę odpocząć, bo dzień był ciężki i pogodowo i w robocie. Jak to przed urlopem.

Do południa miałam ciężki łeb i przez to starałam się maksymalnie koncentrować na robocie, żeby nie narobić głupstw. Powoli, ale dobrze poszło.

Chciałabym już sobie zaplanować pierwsze dni urlopu, co mam do zrobienia na pierwszy rzut. Później, to wiadomo, wynikną zajęcia same... nie chcę aż tak planować daleko, bo może wyjść z tego wielkie g..., ale pomalutku, na luzie będę się starała wypełniać dzień po dniu czymś pozytywnym. Jak mi ta franca pozwoli. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

high, to chyba kupiłeś fajne kolorki... szczypta cynamonu powinna być ciekawym, ciepłym kolorem, a te dzikie pnącza nie będą za ciemne? Nie wiem, nie widziałam tego koloru, ale sama nazwa sugeruje soczystą, dość ciemną zieleń. :bezradny:

kosmostrada, wyjechana jesteś na wycieczkę? Jak Ci mija ten dzień, zapowiadający się deszczowo?

takie tam, Bieszczady są niepowtarzalne i pełne tajemniczości i uroku, wcale Ci się nie dziwię, że chciałbyś tam mieszkać. To region dla odważnych i zahartowanych życiowo ludzi. Może Ci się uda!!! :great: Marzenia się spełniają!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana ciezko mi dzis mysli zajac czymkolwiek , juz mam tez dosc tych dni takich bez sensu , ciagle wkolo jedno i to samo :bezradny: dobija mnie to. mam caly dzien dolki i lęki ...

Wlosy zaraz pofarbuje ale dzis chyba nic mi humoru nie poprawi. :?

Kochana a chcialas gdzies na urlop pojechac???Czy raczej takie domowe masz plany?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi