Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

emilk ten medispirant jes swietny, pierwsze 2-5 dni stosujesz codziennie na noc, potem 1-2 azy w tygodniu, ja się nie pocę, kosztuje 20 zl a z twarzą ie wiem...hmmmm

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai dzięki :)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie wszyscy ;) nie uda mi się raczej wszystkiego nadrobić XD

Ja wróciłem na starą skórkę, na poprzedniej miałem problemy z prywatnymi wiadomościami, ta mi się też tak nie zacina ;)

Na pachy polecam ziaja bloker ;) Na mnie lepiej działają te z aptek, chociaż kupuję najtańsze raczej :D Na twarz nie wiem...

Po krótce byłem w pracy, zmęczyłem się.

"Zawsze warto być człowiekiem,

Choć tak łatwo zejść na psy..."

Fluoxetinum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

emilk w tablekch też są, popytaj w aptece

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

emilk

Mam do ciebie pytanie o tego bioenergoterapeutę bo sam chce się poddać jego "kuracji". Czy w ogóle czułeś jakąś zmianę?

Poszukiwanie odpowiedniego leku przypomina poszukiwanie świętego Graala lub kamienia filozoficznego.

F40.1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skorzystałam kiedyś z bioenergoterapeuty, wydałam kupę kasy na marne

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie

upał ,upał niesamowity!!!! :evil:

poce się cała..

czy ten dezodorant ziaja bloker pomaga? i gdzie go moge kupić? czy w rossmanie go dostane?

ile on kosztuje?

dostałam prace w biurze nieruchomości, praca zdalna z domu . :D

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

high, dla mnie świat do końca nie jest racjonalny a podejście klasycznej medycyny to ignorancja na to co jest "pomiędzy wierszami" :D

Poszukiwanie odpowiedniego leku przypomina poszukiwanie świętego Graala lub kamienia filozoficznego.

F40.1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejka acherontia-styx

no u mnie taka huśtawki i niestabilna jestem mam nadzieję, że nowy lek pomoże muszę wierzyć...bo co mi pozostało

zaja boker widziłam w rosamanku

ja teraz nie dałabym rady w pracy :(

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzwonę tam cały dzień albozajęte albonikt nie obiera

w przyzłymtygodniu jade tam to chyba tam zajadę

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I upal mnie pokonal.

Ide sobie popijam wode , slucham muzyki , glowa mnie az pali z tego goraca , Ciotka dzwoni i mi mowi

"alez drogie dziecko czemu tY kapelusza nie ubralas???!!! chcesz dostac udaru , jest plus 51 w sloncu a Ty idziesz caly czas droga gdzie nie ma cienia!!!" i juz zasiala we mnie niepokoj , ale nic to staram sie isc dalej slucham muzyczki glosniej , wody popijam wiecej ... i mysl w glowie " dostane udaru jak nic :shock::shock: "

Doszlam do ginki a tam jak sobie siadlam w poczekalni tak w glowie kolowrot , poszlam umyc twarz woda , policzki mnie pala , slabo mi i jak sie zaczelam nakreca to zem wpadla w panike 8):roll::roll: prawie zem zemdlala z tego wszytskiego ale do lekarki weszlam i staralam sie wszytskoz alatwic mimo ze atak lęku taki ze mialam nogi za pas wziac i uciekac.

Nie ma to jak moja ciotka , choremu na nerwice opowioadac ze umrze w drodze do lekarza :x:shock::?

W kazdym razie nie wrocilam juz na nogach tylko wsiadlam w jakis autobus co jechal i ujechalam pod moje osiedle a stamtad na butach tyle ze kupilam jeszcze napoj witaminowy po drodze.

11781616_864539853623517_5407640829434492940_n.jpg?oh=6e1953eba3883604b4b66dee493954c8&oe=565BCA21

Uszlam w pelnym sloncu 5 km. jak nic nadaje sie na podroz po Saharze 8) wprawdzie bede podrozowala z panika.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kochana już miałam się do Ciebie odzywac jak tam poszło...widzisz dałaś rady z takimi lękami, jestem z Ciebie dumna skarbie :****

jak tą aplikacje sciagnąć na te kroki w tel??

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi