Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, Ty zawsze jesteś tu z doskoku, a widzę Cię ciągle !:P

takie tam, Ja mogę... Sam potrzebuje...

Nie dotrzymałem słowa

Słowa danego samego sobie

Nie miałem już odwrotu

Zmierzałem donikąd

Moim przyjacielem stał się strach,

Strach przed samym sobą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, Heloł Dark! ;)

platek rozy, Dam radę, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, bo chcę iśc zobaczyc moją latarośl - bierze udział w regatach! Miłego spacerku!

takie tam, No dobra tulam... ;) Co to ciasta tretowane? :shock:

A ja idę pichcic obiadek, przyprawiac mięsko i takie tam. A propos takie tam mam nadzieję, że jak wpadnę wieczorkiem, to będzie odpowiedź o te ciasta, bo mnie skonfudowałeś, a o kuchni trochę czytam. ;)

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, ja bardzo rzadko i bardzo mało. No i pech, tyle pań, a tu... :D W ramach zadoscuczynienia - potwierdze historię, którą jakąś damę uraczysz :D

mirunia, dziękować :) Pomysł boliwudzki popiera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, pewnie u Ćwierciakiewiczowej tak jest? No czegoś się dziś nauczyłam... ;)

DarkMaster, mięsko się samo przegryzło, ale na przyszłośc będę pamiętac... :smile:

Obiadku trochę zjadłam, hurra, czekam co się będzie działo, brac ten węgiel, czy nie...W aptece podobno powiedzieli, że nie można po zażyciu węgla 4 godz. jeśc.

Tyle dobrych wiadomości. Mam takie zawroty, że ledwo piszę, tego jeszcze nie grali... :hide: Dziewczynki kochane, help!!! Wy macie doświadczenie, co robic, przeczekac, czy da się jakoś to uspokoic?

Czy to naprawdę jest tak, że ta nerwica co i rusz coś nowego nam dorzuca? Chciałam pójśc na spacer, bo pogoda się zrobiła, a tu ledwo zeszłam na ogródek na chwilę obejrzec pomidorki... Czy na siłę wychodzic?

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana T mnie uczyla ze mam sobie oddychac spokojnie , przepona i powtarzac w glowie jak mantre takie oto zdanie "jestem stabilna, jestem stabilna" i zajmowac sie czyms innym z ta mantra i o dziwo to pomaga jak juz sobie wmowie ze naprawde mi sie w glowie nie kreci.

Na te kregoslupowe mam kolnierz ale one sa inne jak te od nerwicy.

Od nerwicy to mam wrazenie jakbym chodzila na kolyszacym sie statku a od kregoslupa wszytsko wiruje mi w jedna strone.

tosia_j, Hey Tosiu :******** co u Ciebie?

ja wlasnie wyplumkana , ciacho w piekarniku bo przeciez jutro mam urodziny i goscia.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, przykro mi Tosiu . :(

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Dzielna jesteś Kochana, że kolację zrobiłaś... :uklon: Wiesz co, posiedziałam na łóżku oparta o poduchy i ciutkę zelżało. Jak to się będzie powtarzac, to pewnie się przyzwyczaję. :bezradny: Bujało mnie już, ale nie aż tak... Zastanawiałam się, czy się porzygam, ale dobrze znoszę pływanie statkiem... ;)

To mówisz, że wychodzisz , to ja też tak zrobię następnym razem, bo dziś to jednak muszę się oswoic.

tosia_j, Hej Tosiu!!! Jak z tym bierzmowaniem, jesteście po?

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Dzięki Kochana za rady, to nerwicowe, bo jestem na fali... ;)

Wejdziesz jutro na chwilkę na Spamową, żeby Ci życzenia złożyc, czy już będziesz w ferworze przygotowań i świętowania?

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, wejde przed poludniem:):******** bo jestem umowiona tak gdzies na 14 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tez cos dzis buja z roznym nasileniem ale ja wiem czemu , stresujacy dzien dzis .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, mirunia, Dziewczynki, to jesteśmy dziś razem na rejsie... :105::D

platek rozy, Kochana stresy stresami, ale masz też trochę tych dobrych emocji, ekscytacji jutrzejszym dniem, więc masz prawo byc "rozhuśtana".

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Tak tak , pomaga to , bo ja juz jakis czas sie tym wspomagam i robie swoje . Tak mnie uczyla :)

I zeby sie nie skupiac na zawrotach tylko odwracac uwage od nich wlasnie miedzy innymi taka mantra .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, a czasami jak mnie bujalo to nawet garow nie moglam umyc bo mi zlewozmywak plywal :shock::pirate::hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj koniec roku szkolnego w szkołach zwykłych. Z tego tytułu:

1) dostałam różę od dziewczynki, chociaż jeszcze tydzień ją będę wałkować, bo odrabiamy zaległości

2) dostałam telefon, że miasto dofinansowało szkołom dodatkowe lekcje angielskiego i mam wysłać CV :uklon:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi