Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Lusesita Dolores, często mam kłucia w głowie. Licha jesteś , bo pewnie za długo spałaś i jak mówi Mirunia trzeba się przejśc, pooddychac świeżym powietrzem.

mirunia, Kochana*****, po długości Twojego postu wnioskuję, że masz się dobrze. :D

Obiadek klasyczny masz , ale pyszny!

Tak jak mówisz, doktor niech myśli, choc żal mi go, bo biedak ma ciężki orzech do zgryzienia... Trochę mi wstyd, że znów do niego lezę... :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, o to pochwal sie jak juz koszulka powstanie :)

nerwosol-men, :papa::papa::papa: jak dzis samopoczucie?

kosmostrada, Kochana ale od tego jest lekarz ze ma dumac jak Ci pomoc :) Wiec zaden tam wstyd!

mirunia, ano ciesze sie ze juz to poza mna. Teraz odpoczywam.

Oj jak ja juz schabowego dawno nie jadlam :angel::angel:

Dzwonila pani z Mops ze mi przyznali swiadczenie na 3 miesiace niestety ponoc mniej pieniazkow i sie martwie jak dam rade.

Dzis po obiadku mialam za to taki deserek.

11428800_840745682669601_2562266353384569170_n.jpg?oh=ebe98a53fb92b8e680a993124737ac7e&oe=55EBB3E2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłam właśnie ze spaceru z psem do biedry, nie żebym zaraz miała coś pilnego do kupienia, ale chciałam miec pretekst do wyjścia. Kupiłam płatki i frankfurterki - szaleństwo... ;)

platek rozy, ja dziś też parę truskawek wrzuciłam w ramach dowitaminizowania, trzeba jeśc póki są.

mirunia, na kolację dziś był oscypek na ciepło z żurawiną, na nic innego nie miałam ochoty. Mam taką cichuteńką nadzieję, że uda mi się w tym roku na jagody pojechac i samej nazbierac do słoiczków na zimę. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, O te płyty też bym walczyła, może pójdzie gładko i uda się szybko je ustawic na półce.

Jeśli nie zmienił numeru i ma w ogóle rozum i godność człowieka, i gardzi złodziejstwem tak jak twierdzi, to powinny przyjść przed weekendem :evil:

czy wy miewacie kłucie w głowie? po lewej stronie głowa mnie kłuje boje sie ze mam guza bo mam od 3 lat hiperprolaktynemie

Moja mama często ma, albo z nerwów, a raz miała jako skutek uboczny któregoś leku. Sprawdź w ulotkach, czy któryś nie ma bólu głowy jako uboka.

cyklopka, o to pochwal sie jak juz koszulka powstanie :)

Dzisiaj już chyba nie dam rady, wolę przy świetle dziennym. Skończę plakat, posłucham muzyki, pogram w grę.

cyklopka, działaj Kochana twórczo, bo to przynosi radość i efekty! Maluj, tańcz, śpiewaj i RANDKUJ póki czas :mhm:

Umówiłam się z kolegą na wycieczkę :angel:

platek rozy, ja dziś też parę truskawek wrzuciłam w ramach dowitaminizowania, trzeba jeśc póki są.

Ja dzisiaj sos truskawkowy zrobiłam i jeszcze trochę wiśni może wciągnę, jak będę siedzieć.

Dzisiaj w domu mam szpital psychiatryczno-weterynaryjny, cały czas sprzątamy, karmimy, dajemy lekarstwa, a ojciec zeżarł zepsutą szynkę :hide:

A tu wklejam na chwilę zdjęcie pana, którego autografy chcę z powrotem :angel:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć!

Cyklopka-ładne zdjęcie :)

U mnie dziś średnio. Miałam mieć dziś terapię.Poszłam do ośrodka,siedzę,czekam...aż Pani z rejestracji zapytała na kogo czekam,żeby za chwilę oznajmić mi,że moja T ma dziś wolne i zapomnieli do mnie zadzwonić.Chyba rzucę w cholerę tą terapię!Nie wiem czy oni tam nie zdają sobie sprawy z tego,że dla mnie samo przygotowanie do terapii to stres,nie jest łatwo zebrać się w sobie i opowiadać wszystko obcemu człowiekowi.Może jestem egoistką ale uważam,że powinni do mnie zadzwonić.Poza tym nie widzę efektów terapii,bo co może mi dać 45minutowe spotkanie raz na 2 a czasem 3tygodnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z moją pierwszą terapeutką z tego ośrodka było tak samo,trzy razy przychodziłam i odprawiano mnie z kwitkiem.Myślałam,że po zmianie T będzie lepiej ale widzę,że jednak nie.Jeśli ja nie mogę przyjść to dzwonię i uprzedzam,wydaje mi się to naturalne...przecież nie chcę żeby ktoś niepotrzebnie na mnie czekał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, tez bym chciala odzyskac taka plyte w koncu to Twoja wlasnosc i w azna rzecz.

PannaNatalia, u mnie zawsze zawiadamiaja jak ma nie byc lekarki czy terapeutki i raczej z kazdego osrodka mi dzwonili ze nie bedzie jakiegos tam doktora.

mirunia, hey hey , ja dzis tez zleksza senna chociaz ranek mialam lękowy.

Megi_, moze chociaz wpomoz sie jakimis ziolowymi na uspokojenie czy hydroxizina? hydre nawet dzieci biora bo to taki light.

JERZY1962, jak sie masz????

Ja u Madzi , ukladalysmy puzzle , pozniej wklejalysmy naklejki ze zwierzatkami do albumu a teraz Madzia oglada bajke. Pogoda nijaka , mialam z nia isc na spacer ale nie wiem czy nie lunie , no i chlodno dosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, czy to Ty na tym zdjęciu ??? :shock: a coż to za Pan?

Ja, chyba 2 lata temu i

:angel: Obdarzony bardzo chrapliwym głosem, a za razem ogromnym wyczuciem :uklon:

mirunia, ja dzisiaj też zaczynam od kawusi, bo jestem podenerwowana całą tą krzątaniną i chorobami kotów, prawie codziennie do veta :-| Właśnie wychodzę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa:

Wróciłam z zakupów, wypiję kawkę, zrobię sałatkę i albo zabiore się za magisterkę (wskazane), albo poczytam książkę ;)

cyklopka, fajne zdjęcie :yeah: a o płyty pewnie, że się upominaj do skutku :twisted:

mirunia, ja wczoraj miałam taki dzień, że zasypiałam na siedząco, nie wiem czy to wina ciśnienia czy czego, ale wiele osób tak ma ostatnio.

PannaNatalia, a nie możesz się tak dogadać z T., żeby ona Cię informowała smsem chociażby o odwołanej sesji?

Ja wszelkie sprawy organizacyjne załatwiam bezpośrednio z T. w takiej właśnie formie omijając rejestrację i nie ma problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Właśnie poleżałam sobie z głową na biurku...Masakrycznie dzień mi się rozpoczął, wzięłam rano połówkę afobamu, jedyny skutek jaki mam, to to że padam na pysk, tak mi się chce spać. Usiłowałam dziś przybić pieczątkę puszką z napojem witaminowym :) (jedyne co mnie usprawiedliwia - jedno i drugie okrągłe). Nawet doraźnie nie mam ratunku, nie kumam tych zachwytów nad benzo...:(

Chcę już do domu... :(

Widzę, że u Was różnie, tych śpiących zapraszam obok mnie na biureczko...;)

Miłego popołudnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi