Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

ty mi mówisz... mi łapska się kolibią od embrionu

-- 09 gru 2014, 22:04 --

kurwa nie niene ineieneieneieneien obiecałem... .raz olałem fanuf... ide po aparat wpierw spale fajke....

-- 09 gru 2014, 22:28 --

done można luknąć, legenda

cerathogyrusa nie widziałem od 2 miesiecy a więc macie to co zobaczyłem

ta czesia po karmieniu zdj. z niedzieli

ide z psem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizli, to pewnie wina reggae :twisted:

-- 09 gru 2014, 23:08 --

chocovanilla, też mam kota na baterie.

-- 09 gru 2014, 23:10 --

Nie no u mnie wszystko pięknie fajnie, tylko jelito i uczucie zmęczenia. Czyli na dobrą sprawę zależy mi od wczoraj, żeby mieć trochę spokoju, żeby tak do mnie nikt nie mówił ani nie paczył

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa: w środku tygodnia :papa:

U mnie dzisiaj przepiękna zima, od rana bajkowe widoki jak z Królowej śniegu. Lekka mgła, a na wszystkich drzewach, domach, ogrodzeniach itp. gruba, piękna szadź jak na obrazku. Zachwycałam się piękną aleją wysadzaną lipami... no bajka! :yeah::yeah:

A teraz pełna zapału z jednej pracy, wskoczyłam do drugiej /domowej/ i gotuję gar ziemniaków... jutro robię kopytki :mrgreen: dawno już robiłam, a tak za mną chodzą od kilku dni 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie z wieczora!

U mnie dziś zapowiadali śnieg cały dzień, to napadały przed chwilą trzy płatki na krzyż i tyle z tej zimy... :bezradny:

Postanowiłam uszka do barszczu zrobic w tym roku wcześniej, bo nie mogę wszystkiego zostawic na ostatnią chwilę i zastanawiam się, czy je zamrozic ugotowane, czy nie. Ktoś coś podpowie?

mirunia, Kochana, dzięki jeszcze raz za pomysł z kapustą! Kolano boli, ale da się wytrzymac i opuchlizna trochę zlazła,więc z psem rano spacerek jak najbardziej był (choc wiało tak, że łzy wyciskało). Dziś na wieczór też obłożę.

Zalatana23, za pomidorówkę, którą kiedyś od ciebie miałam, podrzucam ci więc sznycle z indyka. :D

tosia_j, no i co, wreszcie dobry ten dzień , czy nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, cieszę się bardzo, że z kolanem lepiej... widać, proste sposoby bywają też skuteczne. Stosuj te okłady przez kilka dni, nawet do niedzieli, ale obserwuj stan i w razie obaw maszeruj do ortopedy... w końcu to kolano, jeden z największych stawów.

Trzymaj się Kochana w piątek, bo ma okrutnie wiać, nad morzem i w górach najgorzej.... oj nie lubię wiatrów :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi