Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Co dziś tak tu pusto? Wszyscy przy niedzieli bardzo zajęci? Czy może leniuchowanie na maksa?

Byłam znów dziś na rowerze korzystając z pogody, ale szybko wróciłam, bo po wczorajszej trasie tak mnie tyłek boli, że myślałam że nie wyrobię. na każdym wyboju cierpiałam.

Trochę mnie dzisiaj bierze telepawka ( chyba w związku z jutrzejszym pójściem do pracy), ale humor mi poprawia idealna pogoda (ciepełko, ale nie gorąc), no i mój storczyk rozwinął już 6 kwiatków i jest po prostu piękny! :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wspomniałam wyżej, pogoda sprawia, że czuję się poirytowana, poza tym mam wewnętrrzny, męczący niepokój, lęki okropne. Mimo to, wyszłam na spacer, ale myslałam tylko o jednym - uciekać do domu. To zły objaw, jednak wszystko miałam pod kontrolą, byłam świadoma, co mi jest-a to najważniejsze, bo wiem, że nie "umieram" :D . Nie umarłam, wróciłam i jest lepiej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, takie spacery są niesamowicie terapeutyczne.

Ja myślałam, że wyjdę z zajęć i nie wrócę, jak otworzyli okna mimo remontu. Na przerwie (po dwóch godzinach wietrzenia) zamknęłam, usiadłam, kolejna osoba wstała i otworzyła. Strasznie ciężko mi się było skupić na tym co prowadzące mówiły. Oprócz remontu jeszcze ładowali gruz na ciężarówki, dzwony biły, słonie trąbiły, samoloty latały... :silence: I będzie trwała taka przepychanka do póki na zewnątrz będzie w miarę ciepło, w budynku jest moim zdaniem chłodno i od robienia przeciągów wcale się nie polepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi