Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

xxdaisyxx, jasaw, Ferdynand k, hejka :)

u mnie dzionek spoko, zmęczona jestem jakos bardziej i dlatego za chwilę pójdę spać, jutro znów pobudka o 6 ale dam rade pon i wt mam wolne noo a w sobotę za tydzień do szkoły :yeah::yeah:

dzisiaj spotkałam mojego adoratora, pocałował mnie w czoło :lol: opowiedzła kilka kawałów i powiedział ze jestem piekna :P uwielbiam tego pana ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam tych, których dziś jeszcze nie witałam!

Goście poszli, więc mogę spokojnie zabrac się za książkę i nabrac sił przed pracowitym weekendem (ciąg dalszy mega porządków).

Cyklopka - jak przeczytałam o tym rysowaniu drzewa, to złapałam się za głowę. Też miałam elementy psychologii na studiach, ale potraktowano nas trochę poważniej. Widzę, że będziesz nas tu nieźle zabawiac opowieściami z zajęc. ;)

jasaw, Mam nadzieję, że zdrówko twojego męża się poprawi, bo wiem dokładnie jak się czujesz i jak niemożliwym jest ( zwłaszcza z naszymi charakterami) nie martwic się o najbliższych.

Ferdynand k, widzę że komputer naprawiony, a ty w pełni sił , bo koty znów okupują spamową . ;)

xxdaisyxx, , no i grunt, że działo się dziś pozytywnie. To naprawdę coś. :great: A jutro... jutro może byc z rana lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, jedna koleżanka dostała zwolnienie z zajęć, bo miała psychologię na studiach, każą jej tylko na sprawdziany przychodzić. Ja miałam na poprzednich studiach same bzdury, więc wolę chodzić... ale też widzę, że tu jest mądrze inaczej :mrgreen: Ale przynajmniej materiał jakoś zorganizowany.

Pokażę drzewko mojej terapeutce :lol:

-- 12 wrz 2014, 21:38 --

Dobra, idę się jeszcze chwilę w łóżku pouczyć tylko jeszcze ciastko w kuchni obrócę :angel:

Tak że dobranoc :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, dziękuję :D Moja droga, mam nadzieję, że wszystko wróci do normy, choć wiadomo, że ze względu na nasz wiek i schorzenia przeróżne, cudów już nie będzie...

Własnie upiekłam sernik, wg.nowego przepisu-z kaszą manną, jogurtem nat i budyniami-dość duża ilośc/?/, ciekawa jestem, czy będzie smaczny?

-- 12 wrz 2014, 23:02 --

amelia83, Karinko, to niezwykle miłe, niezależnie od wieku Pana adoratora :lol:

Też przyznam nieskromnie, że mam w swoim otoczeniu 2 Panów-starszych ode mnie, którzy wyraźnie okazują mi sympatię-jest to dość krępujące dla mnie :roll: , ale sympatyczne w sumie. jednak wierszy dla mnie nie piszą, a szkoda :mrgreen:

-- 13 wrz 2014, 03:35 --

Nie mogę zasnąć. Dawno tak się nie czułam. Niepokój, spięcie karku, szyi-nieprzyjemne uczucie, mnóstwo męczących myśli - nie ma mowy o spaniu. Jutro mam gości, wprawdzie to najbliżsi moi, ale coś muszę przygotować, sprzątnąć trochę mieszkanie-Cziko zmienia szatę-wiadomo.

Chciałabym być w jako takiej formie...ale bez snu-czy to możliwe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Buziaki :**************

Wrocilam do domku :) bylam dzis u ortopedy z moim biodrem i mam dostac jakis zastrzyk bo nie ma szczegolnej poprawy po lekach.

Pozniej bylam s Galerii bo umowilam sie z kolezanka na czekolade i kawe w Mount Blancu a z e mialam kupon na kawe z mlekiem , espresso lub czekolade na goraco deserowa to wykorzytslam to i spedzilam fajne przedpoludnie przy czekoladzie i plotach:)

Nastepnie male zakupy w jarzyniaku i bieronce i jestem w domku.

Pogoda sie wyrobila , rano lalo.

Jakie macie plany na dzis?

Milej soboty :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejo :*****

Po pracy, tylko niedziela wylegiwania się - zdecydowanie za mało i szybko minie :(

Piesio nasikał na łóżko :oops:

Uwielbia moją mame

Chyba na znak protestu i tęsknoty, że od nas wyjeżdża - bo na miejscu gdzie spała..

U mnie pochmurno od rana, jedyny pozytywny aspekt, że tygodniowa impreza miasta dobiega końca :yeah:

Miłego :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi