Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

amelia83, ludzie czasami mówią różne rzeczy w emocjach. Niekoniecznie celowo i z premedytacją chcąc kogoś zranić, ale jest to ich sposób radzenia sobie z tym czego się boją, czego nie rozumieją i w czym się gubią.

Myślę, że nie ma co rozpamiętywać słów rzuconych X lat temu, tylko przemóc się i spróbować gdzieś wyjechać z nią, pojedziesz raz - jak będzie źle, to za drugim razem grzecznie podziękujesz za propozycje ;)

a zamykanie się w domu nie jest rozwiązaniem zbyt dobrym.

ona nie powiedziała tego tylko raz...słyszałam to często, dzis pojechałysmy do bratowej n ogródek i było okej, tak troche inaczej ale niezle :)

w takich chwilach same najgorszechwile' siedzą mi w głowie :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Essssshhh dostalam takich nerwow ze nie wiem , az mi ciarki przechodza po plecach, koelzanka mi pwoedziala ze wyszlam na zdjeciu jak zezowata i ja wszytskie zdjecia przegladalam i sie dopatrywalam zeza na kazdym :why::why::why::why::why::why::why: i teraz to juz u kazdego na zdjeciu widze zeza . Nosz jakies natrectwo mnie zlapalo??????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ferdynand k, 10 lat byłam leczona i po 2 pobytach w psychaitryku i 4 terpiach dziennych

na zaburzenie schizoafektywne, typ depresyjny

od jakiegoś casu na Chad, choc obecna doktor nie lubi zbyt pochopnie zmieniać diagnozy pacjentom

a TY jaką masz? ;)

kurcze, mam wyrzuty, że ja tak o sobie a o Was sie nie pytam jak sie czujecie i co słychć... :roll::oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, nie. Od kilku dni robi mi się słabo. Myślałam że z upału. Do tego mam problemy z wypróżnianiem. To by świadczyło że za mało jem, ale do cholery jem! więc nie rozumiem.

-- 01 sie 2014, 20:48 --

Wczoraj do tego zbierało mi się na wymioty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no nie mam zeza wiem tak wyszlam na jednym zdjeciu , bo sie gapilam strasznie na bok.

Mam siebie dosc. Do dupy takie zycie jest. ta choroba mnie wykonczy.

:hide::hide::hide:

-- 01 sie 2014, 20:49 --

Infinity, Kasia jak znam zycie i Ciebie to jesz jak wrobelek :nono::nono::nono:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy,

śn pół kromki chleba z wędliną

II śn. bułka mała z wędliną

Ob. pół miseczki zupy (100 ml) i mała bułka

2 jajka z cukrem na deser

Kol. miseczka suchych płatków kukurydzianych

To nie jest mało!

Wczoraj miałam kryzys i na kolacje, oprócz normalnej, zjadłam 3 kromki chleba z wędliną i sałatkę z ogórka i pomidora

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi