Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

monmaria, tylko,że ja tyje strasznie w krótkim czasie po tych neuroleptykach :evil: nie mogę tak tyć bo to się już robi straszne

wzięłam leki, olanzapiny dziś tylko 1 tabletkę...za chwilę nie wejdę w żadne swoje ciuchy,muszę z tym coś zrobić, ciekawe co jutro powie ordynator na ponowne przyjęcie mnie do szpitala...mówił mi jak się wypisywałam,że będzie gorzej, oczywiście go nie posłuchałam bo się uparłam jak osioł i swoje, jak mnie teraz przyjmie to będę musiała siedzieć w tym szpitalu tak jak będą kazać, ja już sama nie wiem co jest dla mnie dobre, mam taki straszny mętlik w głowie, nie wiem co mam ze sobą zrobić, jaką drogę obrać, czym zająć się zawodowo, nie mogę znaleźć dla siebie miejsca w tym życiu, do tego te lęki najgorsza jest fobia społeczna to jest okropne :why::why::why: przepraszam,że was męczę musiałam to z siebie wyrzucić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mogę sie uspokoić, a dobiło mnie jescze to, co ojciec M myśli o naszym związku i mojej chorobie :why::why: powiedział M, zeby zmienił swoje życie jak sie dowiedział, że nie będzie mnie w pracy iże to niby Jego-ojca bardziej dotyka ta sytuacja i moja choroba, pewnie nie chą żeby ich syn cierpiał przeze mnie choc M mnie zapewnia że najważniejsze jest to ,że mamy siebie i będziemy walczyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, miałam ostatnio we wrześniu pełne badania robione, było ok. oprócz hormonów tarczycy... mam nadczynność. Później pod koniec stycznia znowu hormony tarczycy (już lepiej) i przeciwciała przy tarczycy (tak sobie).

A Tobie Haniu czego szukają?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, to masz kochana bardzo mądrego faceta, nie przejmuj się co tam tata, teściu czy ktoś inny mówi. Ja mam teściową jak z przysłowiowych kawałów... Będzie dobrze :***

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, kochanie, ja też mam depresję :******* wiem,że nie masz na to wpływu, jakbyśmy miały na to wpływ to nie cierpiałybyśmy tak :**** Twój facet Cię kocha i to jest najważniejsze a nie to co myśli jego ojciec, z jego ojcem nie żyjesz. Ja też mam z moją teściową różne zdanie na różne tematy i czasami nawet nie mam siły z nią gadać bo mnie drażni pytaniami,a wie,że mam depresję.Tulę mocno:***

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monmaria, Ja już mam dosyć neuroleptyków...a depresję mam cały czas więc coś trzeba pozmieniać, kwestia tego czy przyjmą mnie na oddział czy nie przyjmą, a w dupie z tym wszystkim, popierdolone to wszystko jest, mam dosyć, okropny mam humor :why::why:

-- 05 maja 2014, 19:09 --

hania33, okropne to jest, gdybym umiała znaleźć swoje miejsce w życiu może byłoby mi trochę łatwiej walczyć z depresją

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, nie Twoja wina nigdy tak nie myśl. Pamiętaj jedno, że jak ktoś nie miał do czynienia z tą chorobą to jej nigdy nie zrozumie. Jeżeli jest wyrozumiały to zaakceptuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi