Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kasiątko, comatom, Aluś, Enii, Faraway, :**************** hey Kochani

Ranek dramat , ale nic to zaciskam zeby i biore ta sertre znow.

Tylko zjem sniadanie na ktore nie mam ochoty.

Slonce piekne .

Jak mi sie nie poprawi po tym leku to juz nie wiem . :hide::hide: Nie mam wtedy juz na siebie pomyslu.

-- 21 mar 2014, 10:06 --

Wczoraj u sasiadki czulam sie dobrze , nie mialam ani dola ani lęku , smialam sie ze u niej zamieszkam :D tylko ktoby chcial taka marude ????? u siebie goscic :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej:)

platek rozy, wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma... :) ja też jestem marudą ale to ta nerwica nas takimi zrobiła :)

-- 21 mar 2014, 10:14 --

noc miałam wspaniałą chociaż mogłaby być dłuższa:) czułam się świetnie aż nie umiem tego opisać taki spokój relax i w ogóle do tego mam czyściutką wiosenną pościel :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hania33, :************* musze dac rade Slonce :*** nie zamkne sie wtym domu cholernym .Przygoada z kolejny antydepresantem ... zobaczymy co z tego wyniknie bo juz serio chyba nawet lekarka nie ma na mnie pomyslu.

Mam w ciul mysli natretnych ktore powinnam wyslac w kosmos.

chocovanilla, :************ moze dlatego ze przy sasiadce sie czuje ok i ja bardzo lubie i jej ufam.

Tez zmieniac bede dzis posciel.

Pewnie po zazyciu sertry fikne do lewitacji :roll: czemu te leki musza byc takie trudne .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, chyba z tego co pamiętam bierzesz asertin tak?? wiesz ten lek potrzebuje czasu na poprawe... na początku jest gorzej ale potem powinno być już lepiej i musi być a jak nie to to nie bój się pomysłów jest mnustwo... czasem też rozkładam ręce nad sobą ale nawet jak wejde na forum... ile widze leków o których nawet nie słyszałam... tak ze pomysły są jak nie ten lek to inny:) głowa do góry... będzie dobrze:) to da sie wyleczyć tylko trzeba trafić na leki:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ja mam tak że od samego początku nie wierzyłam w ten lek i powiem Ci że cudem nie jest jak dla mnie ale jak tylko ide do lekarza to dobrze sie czuje i zapominam o złym wiec dostaje to samo... ogólnie to chyba nauczyłam się walczyć z tym samodzielnie... ostatnio zeszłam z dawki o polowe i w zasadzie jest tak samo....

a co do asertinu to mi ten lek wywoływał wszystko co najgorsze;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi