Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

gosiulek, amelia83, Fraszka się pieściła i to dzięki Niej. Kochany brzucholek :105: Podnosi mnie na duchu to, że psiaki mnie tak bardzo kochają i jestem dla nich najważniejsza.

Auman, cześć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, Auman, widzę, że nie jestem sama z takimi abstarkcyjnymi lekami ;)

troszkę ogarnęłam chatkę jem sniadanie i piję herbatkę na pobudzenie w zaparzaczu :P

z koleżankami pogadałam przez tele gadałayśmy i o róznych pierdołach typu zupa czosnkowa czy spodnie pogadałysmy o tym jak się czuję, jedna z Nich tez ma ostatnio spadek formy Są kochane, pomagają i najważniejsze, że Są :D

M zrobił mi zakupy spzywcze i apteczne bo jakieś uczulenie mi wyskoczyło na policzku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Auman, ale przez chorobe tak narozrabiales ?

Sam nie wiem, raczej nie przez chorobę. Wiem tylko, że to było przed rozpoczęciem leczenia i teraz w życiu bym tego nie powtórzył.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, mam wyznaczona wizyte na przyszły czwartek i postanowiłam iść za tydzień, byłam 2 tyg temu a jest juz ciut lepiej a mam do Niej wiele spraw i nie chciałam poza kolejka zajmowac Jej czasu, w przyszły czwartek mam na rano, moze faktycznie 2 tyg to nie tak długo na rozkręcenie sie większych dawek fluoksetyny, bo czytałam, że po zwiększonych dawkach mają ludki nasilone lęki może na weekend pojadę do sióstr i rodziców platek rozy, ja godz temu drugie sniadanie jadłam, rano nie mogę nic przełknąć :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi