Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

wrocialm z carfa i z ciuszkolandu , jakie zarabiste dzisny pumpy mierzylam i pieknie w tylku lezaly ale nie wiem czy one sa modne no i do jakich butkow je nosic? :bezradny: a w markecie kupowalam 4 rzeczy i robilam to w 40 minut , takie mam depresyjne odmozdzenie :hide::hide: dramat, dramat , dramat

-- 13 mar 2014, 13:19 --

LATEK1962, oj :* wspolczuje ja mam teraz nawrot depresji , idzie oszalec , mam trudnosc nawet z uczesaniem wlosow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie już wszytskie papiery pozbieralam dalam mu wniosek zeby wypelnil a on że nie mam szans... zeby na padaczke sie starac... tylko ze nerwica zaczela mi sie przed 18 rokiem zycia a padaczka miesiac za wczesnie bo brakuje mi przepracowanego miesiaca;/ co za pech...

dodatkowo dowiedzialam się ze moj stan psychiczny jest za lekki, ze zeby dostac rente to trzeba miec ciezka depresje albo schizofremie itd...

-- 13 mar 2014, 13:26 --

platek rozy, widzisz to tak jak moj lekarz powiedzial... na depreche dadza ale nie na nerwice...

-- 13 mar 2014, 13:27 --

ja nawet stawalam raz do zusu ale pani mi powiedziala ze moze za wrazliwa jestem i nie dali mi a ja juz dalam sobie spokój ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chocovanilla, mnie sie wydaje ze nie dadza tez mi pwoedzielia bo paniz a mloda a pozatym praca lekarstwem na wszytsko.

-- 13 mar 2014, 13:29 --

LATEK1962, ja mialam w poprzedni poniedzialek ponad godzine mnie maglowakl i mi dal 2 miesiace swiedczenia i kazal sie za praca rozgladac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, moim zdaniem są modne:) Fajnie wyglądają chyba do czółenek i szpilek:) chociaż nie wiem, czy masz ochotę na tego typu obuwie, bo ja np. jak tylko pogarsza mi się nastrój to chodze ubrana jak strach na wróble i całe dnie chodziłabym w dresie albo w dzinsach i t-shirtach. Nawet do pracy chodzę wtedy w luźnych swetrach i spodniach i na płaskim obacasie a powinnam w spodnicach i na obcasie :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ellwe, a bralam bardzo dlugo i codziennie i najgorsze jest to ze lekarz mnie tym karmil ale nie uprzedzil co to jest i zeby nie odstawiac z dnia na dzien... chociaz wiedzial ze czesto mam dluzsze przerwy to ani razu nie ostrzegl.... moglo sie to skonczyc duzo gorzej... moglam byc wtedy sama z dzieckiem.... tragedia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wiecie, co... ja rozumiem to wszystko, z tą rentą, ze nie mozna pracowac a za cos trzeba zyc itd.

Ale z kolei tez czytalam gdzies, ze no ta nasza choroba jest dosc specyficzna.. i glownie siedzi niestety w naszych glowach, i bardzo duzo zalezy od nas. A jak sie dostaje taka rente, to czlowiek ma juz przekonanie - ze ok, no trudno, mam taka chorobe i tyle, renta jest to jakos bede zyc. I nie ma takiego cisnienia zeby jednak moze cos zrobic. Nie zrozumcie mnie zle, bo ja wiem co to znaczy nie moc wyjsc z domu - tylko tak z drugiej strony sobie mysle, jakie sa konsekwencje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ellwe, wlasnie mi sie wydaje ze do japonek na lato i do takich botkow do kostek by pasowaly ale nie wiem , ja tez jak teraz mam gorzej to mi sie juz nic nie chce , plakac mi sie chce.

Nie wzielam tych dzinow ale moge po nie poleciec chociaz nie wiem.

Gdzie ja w sumie chodze :bezradny:

Nie sadzilamz e tak mi przywali ta deprecha z nienacka , znowu i nagle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwa, ja np. pracuję i mnie to srasznie deprymuje, że mam świadomość tego że często nie jestem w stanie wypełnić swoich obowiązków, że mam problemy związane np. z jelitami i nie jestem w stanie wyjść z domu bez kibla przenośnego albo zamykam się w toalecie w pracy po czym wychodzę cała zaryczana. Czuję się przez to jeszcze gorzej i taka mnie wartościowa a że pracuję w miejscu gdzie bardzo widoczny jest kult pieniądza i parcie na rozwój to wszystki mnie bardziej przygnębia, bo inni lecą do przodu a ja się ciągnę z tyłu jak slimak i tak naprawdę gówno osiąnęłam moim zdaniem na ich tle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi