Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Moja terapetka mówi ,ze kazdy ma wyparte wspomnienia i urazy aby sie od nich uwolnić trzeba sobie innym przebaczyc ,przebaczenie daje uzdrowienie.Można chodzic latami na terapie a wystarczy przebaczyc sobie i innym.Chodze na rekolekcje i mam tam takie ćwiczenia wypisać co przebaczam sobie oraz komu przebaczam i co ,napisałam wszystko na kartce i dzieją się cuda.W miejscu urazu do ojca ,matki rodzi się pokój w moim sercu możecie sobie spróbować nic nie tracicie .Terapie jest ważne ale to takie rozstrzasanie i też dorzenie do przebaczenia i pogodzenia się z sytuacją.U mnie jeszcze ten proces trwa.A nerwica jest takimi nieralnymi konfliktami miedzy tym jacy jestesmy i jacy chcielibyśmy byc własnie ważne jest przyznanie się jestem słaby.Nie na darmo mówi się ,że wszystkie trudne sytuacja robią nas mocniejszymi zmuszają właśnie do poddawanie się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AddictGirl21, Photoshop tez czesciowo, ale to na zdjeciach, na wybiegu fakt prezentuja sie swietnie bez retuszu:) Ale dziewczyny wkladaja duzo wysilku w to zeby tak wygladac. Chciec to moc moja droga, wlaczasz filmik i jedziesz:) Ja probuje wlasnie wrocic do formy sprzed mniej wiecej 2 lat :105: Odpowiednia masa z czasow przed workiem z koscmi wrocila, to trzeba popracowac nad rzezba;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi