Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

moja mala wczoraj zastrzyki skonczyla bo nic doustnie mi nie bierze wiec zawsze w dupke...

AddictGirl21, tak mi sie kreci ze zaraz chyba spac pojde... pewnie z dotlenienia... oby:)

-- 09 mar 2014, 20:35 --

wieslawpas, wiem tylko tak na mnie dziala.... ale lerivon to typowy usypiacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, Amelka u mnie znośnie, nie narzekam :Dchocovanilla, O kochana, coś koło 10 lat ale objawy zdecydowanie nasiliły się coś koło pół roku temu, ach....ale wiesz czuję, że teraz będzie tylko lepiej, mam dość męczarni. Chodzę na psychoterapię, biorę leki i sama po sobie widzę, że jest lepiej < mam swoje odchyły, tzw. ataki ale rzadziej niż częściej więc nie ma tragedii>...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja nie moge sie doczekac jutra bedzie normalny dzien jak sie obudzie to pojade na parking na herbate, pozniej pojade do biura, tam pogadam z Magda, pozniej pojade do sklepu zrobic zakupy, nastepnie pojade na terapie, pozniej zajrze na forum i noca wyskocze pogadac na parkingu i tak minie caly dzien. Dzisiaj to nuda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, u mnie calkiem odwrotnie... jutro bedzie nuda... maz bedzie pracowal, ja sama z mala... moze spacer i domowe obowiazki...

-- 09 mar 2014, 21:04 --

AddictGirl21, w mazowieckim jest dobry osrodek terapeutyczny ponoc...

-- 09 mar 2014, 21:06 --

AddictGirl21, w lecie czesto jestem w mazowieckim co nie jest dla mnie latwe ale taka praca...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi