Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie, chciała bym nauczyć się tej sztuki panowania nad nimi. Już dziś w nocy mi się śniło to... po prostu mam wrażenie że nie nadaję się do niczego. Chcę pokonać siebie, siedzę od tygodnia w domu, wczoraj na chwilę wyszłam bo moja przyjaciółka miała urodziny i oczywiście jak to ja zgubiłam kluczyki od auta wpadłam w panikę narobiłam szumu ale się znalazły, co z tego skoro najlepiej to wychodzi mi siedzenie w domu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, to amsz super ten wyjazd :great::great::105: ja dzis kiepsko bo mam migrene duza zmiana pogody dzis 15 stopni i wiatr a wczoraj tylko 3 byly.

Ale psychicznie lepiej , wczoreaj wyjezdzilam sie pomiesicie , pozalatwialam kilka spraw i dalam rade :mrgreen::mrgreen:

Co pichcicie pysznego ? :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już bym wolała dziś jechać niż jutro, ale wiadomo-finanse. Ten dupek gdzieś chleje i ciężko wytrzymać w domu. Boję się tylko że przyjadą sąsiedzi z psami-suniami i te brutale moje znów pogryzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, o to smaczne musi byc :105: ja niestety musze sie dietkowac bo mam podejrzenie hipoglikemii :bezradny: i wczoraj nawet pol, pąkala nie zjadlam a mam jeszcze caly talerz faworkow ktore dostalam od sasiadki i tylko je wacham :-|

-- 28 lut 2014, 16:55 --

kasiątko, oja :( a jutro raniusko jedziessz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi