Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Enii, :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, 8 dni :105:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, mielismy lecieć na Bahama :mrgreen: za 24 zyki :lol:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, super :great::great:

comatom, :twisted:

-- 20 lut 2014, 18:57 --

Wczoraj u mnie na osiedlu konika zabiło :why:

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, :(

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, uciekł jakimus gosciowi i wyleciał na wylotówke na Kraków :roll: Jakies 4 lata temu sarne zabiło u mnie pod blokiem prawie na dodatek w ciązy była :hide:

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Was :D

comatom, hahahah życiowe ;-)

masakra, że takie sceny jak w Ukrainie odgrywają się prawie że w centrum Europy, gdzie podobno żyją najbardziej cywilizowane społeczności, szok..

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, cześć :D

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

alooooo :papa::papa: wrocilam z psychoterapii i z miasta , dzis pierwszy raz zaczelam zauwazac to co jest w okol mnie w autobusie czyli np widoik za oknem ;) nie skupialam sie na sobie tylko na tym co jest w okol :)

I mam zadanie na nastepna terapie pojechac w dalsza trase i opisac swoje odczucia , emocje ktore mi towarzyszyly.

Ufff.

Ide po herbatke :mrgreen:

neon, kissss mrauuuu miauuuu :************ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, :) :*********** jak sie czujesz?

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi