Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

AddictGirl21, Ja biore sobie stilnox poltorej tabletki i przeważnie dziala, wczoraj mnie uśpił w 20 minut, ale czasami musze troche dlużej poleżeć. Noce ostatnio sa spokojniejesze, dlatego przeciągam sen. Za dnia trzeba coś robić.

A ten DIPHERGAN to lek na astme. http://www.doz.pl/leki/p546-Diphergan_drazetki_syrop m

moze cos pomyliłaś?

-- 17 lut 2014, 23:52 --

metka00, jaki to rozdzial i skad wiesz, ze wzmagal objawy? dla mnie one biora sie z powietrza i cieżko je z czymkolwiek powiazać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, Stilnox na sen jak najbardziej tak, tylko uważaj Słońce bo ten lek uzależnia... >

-- 17 lut 2014, 22:58 --

wieslawpas, Nie pomyliłam :smile: ...proszę bardzo http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=708 :smile:

Przetestowałam na sobie i wbrew sobie na Oddziale dawali go wszystkim i nie pożałowałam, spałam jak małe bobo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, Wiesz, jeżeli chodzi o lęk i napięcie psychiczne polecam Lexotan, dziś sobie troszkę poczytałam o tym specyfiku za sprawą Nihila i jeszcze w tym tygodniu wybiorę się do lekarza po Lexo, bo też mam podobne objawy...napięcie i lęk......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, hania33, comatom, :************* witajcie .

U mnie migreny dzien drugi , a dzis to juz na maxa mnie zlapala , od nocy jem przeciwbolowe i nadal niewielka poprawa.

Milego dzionka Wam zycze .

-- 18 lut 2014, 09:29 --

Marcin2013, :********* przepraszam mylam sie :****

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi