Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kasiątko, to fajnie, że się znasz na takich technicznych rzeczach. Dla mnie to jest czarna magia, ja nawet nie wiedziałam, jak wyłączyć komputer, jak miałam na początki win 8. I wpisałam w google "jak wyłączyć komputer?, to się wtedy dowiedziałam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, ostatnim razem dalam rade a wracaja c taxi do domku bylam bliska paniki jednak ja opanowalam:) bo wiesz obcy taxowkarz , noc i jechalismy autostrada

Na samej imprezie czulam sie dobrze:) pierwsze pol godzionki mialam spinke tylko a pozniej wybawilam sie prawie 6 godzin :shock::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, A ja juz czekam na to wyjscie na pizze, jeszcze pare minut i wchodzhc. No chcialym aby bylo znosnie, zeby mnie zytnio nie meczylo. Pozniej pojade do sklepu, pozniej umyc auto na myni. Wielka szkoda, ze my sie nie mozemy tak spotkac w realu. Mysle sobie ze byloby fajnie. My to znaczy my wszyscy.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, juz sobie stroj nawet naszykowalam :mrgreen:

wieslawpas, szkoda szkoda , ale kazdy z ans z innego zakatka Polski :bezradny:

Tez mam nadzieje ze nie bede napieta jakos bardzo bo najbardziejw towarzystwie mnie to meczy i sie przez to krece i wierce bo nie umiem sie pozbyc tych napiec .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, mnie jeszcze dodatkowo jak juz mam duze napiecia to znosi na prawa strone , to dopiero ubaw , jak tak siedze i nagle mnie zaczyna pokladac na prawej stronie ,. :hide:

warrior11, z obcymi ludzmi zawsze mam duzy stres i lęki> :mhm:

-- 15 lut 2014, 16:50 --

nerwosol-men, co porabiasz? ja dzis w miescie bylam i nabylam torbe :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, tak stale trzeba nad soba pracowac niestety . Tez miewam takie jakies spiny ostre jeszcze ale na szczescie jakos udaje mis ie teraz je opanowac i nie dochodzi do ataku paniki.

No i wiecej wychodze . W sumie sporo w tym tygodniu na miescie bylam.

slucham muzyczki :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi